Ο Γ.Μπαλάσκας ορίσθηκε νέος αντιδήμαρχος Κρουσσών

Πολιτική /

Με απόφαση του δημάρχου Κιλκίς Δημήτρη Σισμανίδη ορίσθηκε αντιδήμαρχος της δημοτικής ενότητας Κρουσίων (Κρουσσών) ο Γεώργιος Μπαλάσκας.
Οι αρμοδιότητες που αναλαμβάνει ο νέος αντιδήμαρχος αφορούν:
-Στην ευθύνη της λειτουργίας των δημοτικών υπηρεσιών που είναι εγκατεστημένες στη δημοτική ενότητα Κρουσσών
-Στην παρακολούθηση της εξέλιξης των έργων και των εργασιών που εκτελούνται στη περιοχή ευθύνης της
-Στη μέριμνα για την καλή κατάσταση και λειτουργία του εξοπλισμού που βρίσκεται στην εν λόγω δημοτική ενότητα Κρουσσών
-Στη συνεργασία με τους προέδρους και τους εκπροσώπους των τοπικών κοινοτήτων της δημοτικής ενότητας Κρουσσών για την επίλυση των προβλημάτων τους
-Στην περισυλλογή αδέσποτων ζώων, εντός των ορίων της δημοτικής ενότητας Κρουσσών.

Ο νέος Αντιδήμαρχος θα έχει την αρμοδιότητα της έκδοσης και υπογραφής του συνόλου των αποφάσεων Δημάρχου, των Διοικητικών Πράξεων και των εγγράφων, βεβαιώσεων, συμβάσεων – πλην των προγραμματικών που εκδίδονται στα πλαίσια λειτουργίας των υπηρεσιών των οποίων έχει την αρμοδιότητα επίβλεψης, κατεύθυνσης και ελέγχου ενώ θα επιβλέπει, θα κατευθύνει και θα ελέγχει τις υπηρεσίες με το αντίστοιχο προσωπικό, στα θέματα αρμοδιότητάς του και θα μελετά και θα εισηγείται προτάσεις για την αρτιότερη και αποτελεσματικότερη οργάνωση και λειτουργία τους.
Ο κ.Σισμανίδης ευχαρίστησε θερμά τον απελθόντα αντιδήμαρχο Ανέστη Πογέλη για την πολύ καλή συνεργασία που είχαν αλλά και για το έργο το οποίο παρήγαγε στους τομείς ευθύνης του ενώ ευχήθηκε στον κ. Μπαλάσκα καλή δύναμη στο δύσκολο έργο που αναλαμβάνει. Από την πλευρά του ο κ. Πογέλης εξέφρασε τις ευχαριστίες του στο δήμαρχο Κιλκίς για την εμπιστοσύνη με την οποία τον περιέβαλλε και ευχήθηκε στο διάδοχό του καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα. Με τη σειρά του, ο νέος αντιδήμαρχος ευχαρίστησε το δήμαρχο Κιλκίς για την τιμητική επιλογή στο πρόσωπό του δεσμευόμενος ότι θα εργαστεί σκληρά όπως και ο προκάτοχός του για το καλό και το συμφέρον της δημοτικής ενότητας Κρουσσών.

Η θητεία του κ. Μπαλάσκα στο αντιδημαρχιακό αξίωμα ορίζεται από την 11.4.18 έως τις 31.8.19.
Με την ευκαιρία της εκ μέρους του αναλήψεως καθηκόντων ο νέος αντιδήμαρχος Κρουσίων (Κρουσσών) Γεώργιος Μπαλάσκας δήλωσε τα εξής:
Με αίσθημα ευθύνης αποδέχθηκα την τιμητική πρόταση του δημάρχου Κιλκίς κ. Δημητρίου Σισμανίδη να μου αναθέσει καθήκοντα Αντιδημάρχου Κρουσίων, μιας περιοχής του Δήμου μας που γεννήθηκα, μεγάλωσα, εργάστηκα και την οποία αγαπώ ιδιαίτερα.
Από τη θέση αυτή θα συμβάλω και ‘γω με όλες μου τις δυνάμεις στην προκοπή του τόπου μας και στην ανάδειξη των προοπτικών που έχει με τα θετικά του πλεονεκτήματα.
Επίσης, συγχαίρω για τη σκληρή προσπάθεια που κατέβαλε, τον απερχόμενο αντιδήμαρχο κ. Πογέλη, με τον οποίο θα συνεργαστώ για όλα τα θέματα της δημοτικής ενότητας Κρουσίων.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Ατυχής επιλογή

Κάθε έκθεση εικαστικού ή ιστορικού ή λαογραφικού ή γενικώς πολιτιστικού περιεχομένου δεν είναι έκθεση προϊόντων του πρωτογενούς ή του δευτερογενούς […]