Οργή για την κατασκευή παράπλευρων διοδίων στον κόμβο Πολυκάστρου της ΠΑΘΕ

Γενικά /

Μεγάλη αγανάκτηση έχει προκαλέσει στους κατοίκους και στην διοίκηση του δήμου Παιονίας η έναρξη των εργασιών για την κατασκευή παράπλευρων διοδίων στον κόμβο της ΠΑΘΕ στο Πολύκαστρο και μάλιστα χωρίς καμμία ενημέρωση της δημοτικής αρχής από τον φορέα κατασκευής.

Ο δήμος, που για το θέμα αυτό προσέφυγε στην Δικαιοσύνη το 2017, θα αποστείλει αρχικώς διάβημα προς τον αρμόδιο υπουργό και τους εμπλεκόμενους φορείς προκειμένου να μην ξεκινήσει η λειτουργία αυτών των διοδίων πριν την κατασκευή του σύγχρονου αυτοκινητόδρομου Ευζώνων – Χαλάστρας και θα καθορίσει τις μελλοντικές του ενέργειες και αντιδράσεις σε συνεννόηση με τους τοπικούς φορείς και με απόφαση του δημοτικού συμβουλίου.

Ο υπάρχων εθνικός δρόμος είναι ο πιο επικίνδυνος και με τα περισσότερα θανατηφόρα ατυχήματα σε ολόκληρη την Ελληνική επικράτεια. Είναι αδιανόητο να επιβληθούν διόδια στους κατοίκους του Πολυκάστρου και της ευρύτερης περιοχής για την χρήση ενός δρόμου που κλείνει περίπου 50 χρόνια από την κατασκευή του και που είναι δρόμος προς αποφυγήν.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

«Σφυρίζουν αδιάφορα»

«Μέσα σε λίγες μόνον ημέρες έπαθαν εκ νέου ζημιά τα φυτά καρπουζιού, που φυτεύτηκαν στην περιοχή των Αγιονερίων. Ο παγετός […]