Εγκαινιάστηκε στο Κιλκίς το DUST & CREAM με Στικούδη και Ουγγαρέζο

Γενικά /

Λαμπερά εγκαίνια πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο 14.4.18 με επώνυμους καλεσμένους στο νέο κατάστημα DUST+CREAM στο Κιλκίς επι της 21ης Ιουνίου με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο και την Κατερίνα Στικούδη να δίνουν το παρών υπό τους ήχους της μουσικής του dj Σωτήρη Κλισιπρή.

Με ένα μοναδικό opening party, η αλυσίδα καταστημάτων καλλυντικών DUST+CREAM καλωσόρισε το νέο της κατάστημα στο Κιλκίς με καλεσμένους του event τον μοναδικό Δημήτρη Ουγγαρέζο και την αγαπημένη Κατερίνα Στικούδη οι οποίοι φωτογραφήθηκαν με τους επισκέπτες και μοίρασαν αυτόγραφα και πολλά χαμόγελα!

Στο εντυπωσιακό party πλήθος κόσμου αλλά και οι επώνυμοι καλεσμένοι επιδόθηκαν σε ένα shopping therapy, δοκιμάζοντας τα ελληνικά προϊόντα μακιγιάζ & καλλυντικά, ενώ διασκέδασαν με τις μουσικές επιλογές από ένα live dj set.

DUST & CREAM

Το νέο κατάστημα DUST+CREAM επί της 21ης Ιουνίου 88, το πλέον σύγχρονο concept καταστηµάτων, µε πλήρη γκάµα καλλυντικών πάσης φύσεως, µε περισσότερους από 5.000 κωδικούς, έχουν κατακτήσει µια υψηλή θέση στον χώρο της οµορφιάς, περιλαμβάνει μια τεράστια γκάμα καλλυντικών, ειδών περιποίησης προσώπου και σώματος, καθώς και αρώματα αντίστοιχα γνωστών οίκων, που παράγονται στην Ελλάδα και διατίθενται όλα σε εξαιρετικά οικονομικές τιμές.

Οι εκατοντάδες καθηµερινοί πελάτες, είναι η απόδειξη της εµπιστοσύνης των καταναλωτών στα DUST+CREAM “beauty products and more”. Ενώ παράλληλα, η σταθερή ποιότητα των προϊόντων και οι χαµηλές τιµές ενισχύουν την υψηλή επισκεψιµότητα στα καταστήµατα της αλυσίδας.

Στο µοντέρνο και άνετο περιβάλλον των DUST+CREAM κάθε γυναίκα βιώνει τη µοναδική εµπειρία της άψογης εξυπηρέτησης από το εκπαιδευµένο προσωπικό, ενώ ταυτόχρονα, παίρνει πολύτιµες συµβουλές για το µακιγιάζ της.

Συνεχίζοντας την ανοδική της πορεία και αναπτύσσοντας διαρκώς το δίκτυό της, η αλυσίδα διαθέτει πλέον περισσότερα από 55 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Ατυχής επιλογή

Κάθε έκθεση εικαστικού ή ιστορικού ή λαογραφικού ή γενικώς πολιτιστικού περιεχομένου δεν είναι έκθεση προϊόντων του πρωτογενούς ή του δευτερογενούς […]