«Μπαλσάμικο» και καλαισθησία… πάνε μαζί

Κιλκισιώτικες κουβεντούλες /

Είναι ένα κεντρικό σημείο του Κιλκίς κοντά στην διασταύρωση Πολυτεχνείου-Θεσσαλονίκης που έως πριν λίγο καιρό δεν παρουσίαζε τίποτε το ιδιαίτερο που να «ελκύει» το μάτι και την προσοχή.

Σήμερα θυμίζει καλαίσθητη…υπαίθρια στοά ή κάτι παρεμφερές στο πλαίσιο μιας παρέμβασης απο εκείνες που ομορφαίνουν κάθε προτύτερα «άχρωμη» περιοχή κάθε πόλης προκαλώντας ευχάριστη διάθεση σε περιοίκους και διερχομένους.

Μια παρέμβαση βασισμένη πάνω σε μια τόσο απλή αλλά συνάμα τόσο περιεκτική ιδέα της διεύθυνσης του μεζεδοπολείου-εστιατορίου «Μπαλσάμικο» ένα «παιχνίδι» με ομπρέλλες (είτε…αλεξίβροχα είτε αλεξήλια, όπως στην προκειμένη περίπτωση) που αποδικνύει με τον πλεόν πειστικό τρόπο τις δυνατότητες αναβάθμισης της «εικόνας» της αισθητικής και της ποιότητας ζωής μιας πόλης μέσω πρωτωβουλιών όχι μόνο οργανωμένων φορέων αλλά και των απλών-πολιτών κατοίκων της.

Εν προκειμένω δε μέσω των επιχειρηματιών εστίασης και αναψυχής.

Και η συγκεκριμένη πρωτοβουλία αξίζει να βρει μιμητές. Ευχαριστούμε Ρένα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Περισσότερα

Δεν πήγε καλά;

Ακούστηκε από μερικούς, ακόμη και του δικού της πολιτικού χώρου, ότι η Νατάσσα Ανανιάδου «δεν πήγε καλά» στις εκλογές. «Δεν […]

Ματαίωση με ερωτηματικά

Περάσαμε το μισό 2019 με τον Ιούλιο να «τρέχει» και στον δήμο Κιλκίς …ακόμη «ψάχνουν» …τι γίνεται με τα αδέσποτα! […]

Κύριος «πυλώνας»

Μπορεί κάποιοι να απόρησαν με τα υφυπουργικά καθήκοντα του Γεωργαντά και γενικότερα με το μέγεθος και την στελέχωση του υπουργείου […]

Δείτε ακόμα