Ομοφωνία σε όλα στην τακτική γενική συνέλευση της ΕΠΣ Κιλκίς

Αθλητισμός /

Παρουσία αντιπροσώπων 42 από τα 47 ενεργά σωματεία και του πρώην προέδρου Βασίλη Χατζηαποστόλου διεξήχθησαν την Δευτέρα 28.8.17, στην αίθουσα συνελεύσεων του εργατοϋπαλληλικού κέντρου Κιλκίς, οι εργασίες της ετήσιας τακτικής γενικής συνέλευσης της ΕΠΣ Κιλκίς.

Της διαδικασίας προήδρευσε ο πρόεδρος της ΕΠΣΚ Χαράλαμπος Δαμιανίδης, ο οποίος και παρέθεσε τον διοικητικό απολογισμό περιόδου 2016-17, ξεκινώντας από την δομή των κατηγοριών και την διοργάνωση των πρωταθλημάτων τους, τα οποία διεκπεραιώθηκαν εντός του προβλεπομένου χρονοδιαγράμματος, με ικανοποιητική συνολική «εικόνα»:

Ο κ. Δαμιανίδης υπογράμμισε την οικονομική δυσπραγία και κάποιες διοργανωτικές αδυναμίες ως αιτίες της μη διεξαγωγής των πρωταθλημάτων των μικρών ηλικιακών κατηγοριών. Αντιθέτως, δήλωσε ικανοποιημένος από την λειτουργία των αντιπροσωπευτικών ομάδων νέων και παίδων της ένωσης καθώς και για την ομαλή διεξαγωγή των πρωταθλημάτων των μεγάλων ηλικιακών κατηγοριών.

Εν συνεχεία απένειμε εύσημα στον Κιλκισιακό για την επάνοδό του στην γ΄εθνική κατηγορία και εξέφρασε την λύπη του για την πλήρη απενεργοποίηση του Εθνικού Νέου Αγιονερίου.

Κλείνοντας, ο κ.Δαμιανίδης υπενθύμισε τον προ διετίας πρωταγωνιστικό ρόλο της διοίκησης της ΕΠΣΚ στην εκστρατεία για την ανάδειξη του προέδρου της ΕΠΣ Μακεδονίας (Θεσσαλονίκης) Βαγγέλη Γραμμένου στην προεδρία της ΕΠΟ, κάνοντας λόγο για δικαίωση της τότε επιλογής της με την πρόσφατη πανηγυρική εκλογή του.

Κατόπιν ο γενικός γραμματέας Κώστας Πάταρας υπέμνησε τα μέλη όλων των επιτροπών της ΕΠΣΚ και αναφέρθηκε συνοπτικώς στο έργο της καθεμιάς, εκφράζοντας την ικανοποίηση του διοικητικού συμβουλίου για την απόδοσή τους.

Το σύνολο του διοικητικού απολογισμού ενεκρίθη από το σώμα ομοφώνως, δια βοής.

«Νοικοκυρεμένος»

Ακολούθησε η παράθεση του οικονομικού απολογισμού από τον ταμία Άγγελο Αρκούδα.
Σύμφωνα με τα παρατεθέντα στοιχεία, τα έσοδα ανήλθαν σε 53.089,15 ευρώ και τα έξοδα σε 58.272,10 με το μικρό έλλειμμα να καλύπτεται από το αποθεματικό, το οποίο ανέρχεται σε 92.142,52 ευρώ.

Σε παρέμβασή του μετά τις ανωτέρω αναφορές, ο αντιπρόσωπος του Απόλλωνος Ευρώπου Γιώργος Γίτσος απένειμε εύσημα στην διοίκηση της ΕΠΣΚ για την εκ μέρους της διαχείριση των οικονομικών της ένωσης, χαρακτηρίζοντας τον οικονομικό απολογισμό ως «νοικοκυρεμένο» και «παράδειγμα για κάθε φορέα κατά τους σημερινούς οικονομικούς δύσκολους καιρούς

Το σώμα ενέκρισε ομοφώνως, δια βοής και τον οικονομικό απολογισμό, όπως επίσης και τον προϋπολογισμό περιόδου 2017-18, τον οποίο παρέθεσε επίσης ο κ.Αρκούδας, και που ανέρχεται στις 68.000 ευρώ.