Έρχεται γιά ομιλία στο Κιλκίς η γνωστή τριαθλήτρια Α. Ιγγλέζου

Αθλητισμός /

Διάλεξη με ομιλήτρια το γνωστό φωτομοντέλο και καταξιωμένη δρομέα και τριαθλήτρια Ασημίνα Ιγγλέζου διοργανώνει ο σύνδεσμος δρομέων υγείας Κιλκίς γιά το Σάββατο 15.6.19, στην αίθουσα «Βασίλειος Σεργιαννιδης» του εμπορικού και βιομηχανικού επιμελητηρίου Κιλκίς, με ώρα έναρξης 7.30 το βράδυ.

Στο σχετικό ενημερωτικό δελτίο αναφέρονται τα εξής:

«Στους περισσότερους προκαλεί «εγκεφαλικά» με τις φωτογραφίσεις της και τις εμφανίσεις στην τηλεόραση. Σε μας προκαλεί «εγκεφαλικά» με τις επιδόσεις της στους πιο δύσκολους ορεινούς αγώνες της χώρας μας και τις συμμετοχές της σε αγώνες τριάθλου.

Η Ασημίνα Ιγγλέζου γνωστό φωτομοντέλο και καταξιωμένη δρομέας και τριαθλήτρια έρχεται στο Κιλκίς το Σαββατοκύριακο 15-16 Ιουνίου.

Ήταν μεγάλη χαρά για μας η αποδοχή της πρόσκλησης που της κάναμε για να μας αποκαλύψει πως συνδυάζει ένα τόσο απαιτητικό επάγγελμα με υψηλού επιπέδου αθλητισμό και οικογενειακές υποχρεώσεις.

Τρέξιμο στα μονοπάτια του Kilkis Trail, κολύμπι και ποδηλασία θα είναι στο πρόγραμμα που θα ανακοινωθεί αναλυτικά τις επόμενες μέρες.

Από την μεριά μας θα προσπαθήσουμε να κάνουμε την φιλοξενία αξέχαστη, ξεναγώντας την σε μερικές από τις ομορφιές του νομού μας και κλέβοντας λίγη από τη λάμψη της.

Η ομιλία-συζήτηση θα διεξαχθεί στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Κιλκίς το Σάββατο 15.6.19, με ώρα έναρξης 7.30 το βράδυ».

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Δείχνει να «το έχει»

Βεβαίως, είναι πολύ νωρίς ακόμη για οποιαδήποτε εκτίμηση ή σχηματισμό «εικόνας». Πάντως, μέχρι στιγμής, ο Θεμιστοκλής Κοσμίδης, ο Θέμις του […]

Απαράδεκτη «σύγχυση»

Υφίσταται μία σεβαστή απόσταση μεταξύ των εννοιών «χοτ σποτ» και κέντρου φιλοξενίας. Το πρώτο σημαίνει χώρο παραμονής έως την εξακρίβωση […]

Το πραγματικό ξεπούλημα

Ένας από τους βασικούς λόγους, που στις τελευταίες εκλογές τα ποσοστά του ΣΥΡΙΖΑ στη Β. Ελλάδα ήταν πεσμένα, ήταν η […]