Παρατάθηκε η προθεσμία γιά τις δηλώσεις συγκομιδής σταφυλιών

Αγροτικά /

Από το γραφείο αμπελουργίας Κιλκίς ανακοινώθηκε, ότι για να ικανοποιηθεί η ιδιαιτέρως αυξημένη συμμετοχή των παραγωγών, η καταληκτική ημερομηνία της πιλοτικής ηλεκτρονικής υποβολής των δηλώσεων συγκομιδής για το έτος 2013 παρατάθηκε έως τις 15 Ιανουαρίου 2014. Οι παραγωγοί θα έχουν τη δυνατότητα να υποβάλουν έως την λήξη αυτής της προθεσμίας τις δηλώσεις είτε ηλεκτρονικώς είτε χειρογράφως.
Η παράταση δίνεται για να δοθεί ο απαιτούμενος χρόνος ώστε να γίνουν όλες οι αναγκαίες διορθώσεις στο μητρώο και από τη νέα περίοδο να είναι διορθωμένο το αμπελουργικό μητρώο κατά την περίοδο υποβολής των δηλώσεων συγκομιδής.
Για το έτος 2014 οι δηλώσεις συγκομιδής θα υποβάλλονται μόνον ηλεκτρονικώς.
Υπενθυμίζεται ότι οι δηλώσεις συγκομιδής μπορούν να υποβληθούν ηλεκτρονικά από τους παραγωγούς στην διεύθυνση
: http://dsvip.minagric.local:8080/

ή στη ιστοσελίδα του υπουργείου αγροτικής ανάπτυξης και τροφίμων (http://www.minagric.gr) μέσω των δηφιακών υπηρεσιών και της διαδικασίας συναλλαγής του κοινού δήλωση συγκομιδής αμπελουργικών προϊόντων.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Ο δήμαρχος Κιλκίς και οι αντιδήμαρχοι Γ.Χατζηαποστόλου και Κ.Πουντζουκίδης καταθέτουν το 50% του μισθό τους στον πόλεμο κατά του κορωνοϊού

Ο δήμαρχος Κιλκίς Δημήτρης Κυριακίδης ο αντιδήμαρχος Γιάννης Χατζηαποστόλου και ο αντιδήμαρχος Κωνσταντίνος Πουντζουκιδης με δήλωση στους προσωπικούς λογαριασμούς στους […]