Παρατάθηκε η προθεσμία γιά τις δηλώσεις συγκομιδής σταφυλιών

Αγροτικά /

Από το γραφείο αμπελουργίας Κιλκίς ανακοινώθηκε, ότι για να ικανοποιηθεί η ιδιαιτέρως αυξημένη συμμετοχή των παραγωγών, η καταληκτική ημερομηνία της πιλοτικής ηλεκτρονικής υποβολής των δηλώσεων συγκομιδής για το έτος 2013 παρατάθηκε έως τις 15 Ιανουαρίου 2014. Οι παραγωγοί θα έχουν τη δυνατότητα να υποβάλουν έως την λήξη αυτής της προθεσμίας τις δηλώσεις είτε ηλεκτρονικώς είτε χειρογράφως.
Η παράταση δίνεται για να δοθεί ο απαιτούμενος χρόνος ώστε να γίνουν όλες οι αναγκαίες διορθώσεις στο μητρώο και από τη νέα περίοδο να είναι διορθωμένο το αμπελουργικό μητρώο κατά την περίοδο υποβολής των δηλώσεων συγκομιδής.
Για το έτος 2014 οι δηλώσεις συγκομιδής θα υποβάλλονται μόνον ηλεκτρονικώς.
Υπενθυμίζεται ότι οι δηλώσεις συγκομιδής μπορούν να υποβληθούν ηλεκτρονικά από τους παραγωγούς στην διεύθυνση
: http://dsvip.minagric.local:8080/

ή στη ιστοσελίδα του υπουργείου αγροτικής ανάπτυξης και τροφίμων (http://www.minagric.gr) μέσω των δηφιακών υπηρεσιών και της διαδικασίας συναλλαγής του κοινού δήλωση συγκομιδής αμπελουργικών προϊόντων.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

«Βραχύκλωμα» και… στα απλά!

Ο δήμος Κιλκίς πήρε από το σωματείο πωλητών λαϊκών αγορών τα κλειδιά των αφοδευτηρίων – αποχωρητηρίων (σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες) […]

Ειδικό καθεστώς τροφίμων, καυσίμων, υπηρεσιών προτάθηκε από την Ομοσπονδία Εμπορικών Συλλόγων στην Γουμένισσα

Μία άκρως ενδιαφέρουσα συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων Κεντρικής και Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης πραγματοποιήθηκε το Σάββατο […]