Νοσηλευτές του Κιλκίς διαδήλωσαν κατά της υποχρεωτικότητας του εμβολιασμού στις δομές Υγείας

Ειδήσεις Video /

Με μαζική συμμετοχή νοσηλευτών και υπαλλήλων των δομών Υγείας του Κιλκίς καθώς και απλών πολιτών, το διοικητικό συμβούλιο του σωματείου εργαζομένων του νοσοκομείου Κιλκίς πραγματοποίησε συγκέντρωση διαμαρτυρίας για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό των υγειονομικών και προνοιακών υπαλλήλων το απόγευμα της Παρασκευής 20.8.21 έξω από το γραφείο του Διοικητή του νοσοκομείου (κεντρική είσοδο – προαύλιο).

Κατόπιν ακολούθησε πορεία κατά μήκος της κεντρικής οδού 21ης Ιουνίου με προορισμό προς στα γραφεία των βουλευτών νομού Κιλκίς, (Ν.Δ.) Γεώργιο Γεωργαντά, υφυπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης, και (ΚΙΝ.ΑΛ.) Γεώργιο Φραγγίδη, λαμβάνοντας όλα τα μέτρα ατομικής προστασίας.

Στην συγκέντρωση συμμετείχαν ο πρόεδρος του σωματείου εργαζομένων του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης Χαράλαμπος Κορόξενος και ο πρόεδρος του σωματείου εργαζομένων του νοσοκομείου Γιαννιτσών Σίμος Φωστηρόπουλος.

Οι διαμαρτυρόμενοι κατά την πορεία τους φώναξαν συνθήματα με κυρίαρχα τα: «Κυριάκο Μητσοτάκη άκου το καλά, αυτός ο νόμος θα μείνει στα χαρτιά», «Ψωμί, Παιδεία, Ελευθερία», «Κάτω η χούντα των πολιτικών», «Το Κιλκίς είναι εδώ ενωμένο δυνατό», «Κάτω τα χέρια από τα παιδιά μας», «Είμαστε ενωμένοι και αποφασισμένοι», «Μία είναι η αιτία, δεν θέλανε ποτέ δημόσια υγεία».

Τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου επέδωσαν ψήφισμα διαμαρτυρίας με σύνθημα «Ναι στον εμβολιασμό, όχι στην υποχρεωτικότητα, όχι στον εξαναγκασμό».

Δεν είμαστε κατά του εμβολιασμού. Αντίθετα, είμαστε υπέρ. Αλλά λέμε ΟΧΙ στην υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού, λέμε ΟΧΙ στη διαθεσιμότητα, ΟΧΙ στις αναστολές καθηκόντων, στις απολύσεις… σε αυτά λέμε κατηγορηματικά ΟΧΙ.

Περισσότερα

Μ.Ξενογιαννακοπούλου: «Εργασιακά και ασφαλιστικά δικαιώματα. Η επιστροφή του εργασιακού μεσαίωνα»

Συνέντευξη τύπου της βουλεύτριας και τομεάρχισσας Εργασίας της ΚΟ του Σύριζα – Προοδευτική Συμμαχία και πρώην υπουργός Διοικητικής Ανασυγκρότησης Μαριλίζα […]

Δείτε ακόμα

Για το Νοσοκομείο Γουμένισσας

Όλα, όσα συντελούνται ιδιαίτερα τα τελευταία δεκαπέντε χρόνια σε βάρος της Γουμένισσας, της πάλαι ποτέ επαρχίας Παιονίας και του σημερινού […]