Ο Νίκος Τοπαλίδης ανακοίνωσε την υποψηφιότητα του για τη θέση του προέδρου της ΔΗΜΤΟ Κιλκίς ΝΔ

Πολιτική /

Σε δήλωσή του ενόψει των εσωκομματικών εκλογών της ΝΔ, ο υποψήφιος πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ Κιλκίς ΝΔ, Νίκος Τοπαλίδης, αναφέρει τα εξής:

«Με την παρούσα επιστολή μου επιθυμώ να εκφράσω την πρόθεση μου να διεκδικήσω τη θέση του προέδρου της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης ΝΔ Κιλκίς.

Πιστός στις αξίες και τις ιδέες της ΝΔ και χωρίς να παρεκκλίνω ΠΟΤΕ υπηρέτησα, συνεχίζω να υπηρετώ και να βρίσκομαι πάντα μπροστά στους αγώνες του κόμματος μας.

Όπως ήδη γνωρίζετε έχω κατά το παρελθόν συμμετάσχει στο συμβούλιο της ΔΗΜΤΟ Κιλκίς και έχω πλήρη επίγνωση του ρόλου και των ευθυνών που αναλαμβάνει κανείς συμμετέχοντας στον κομματικό αυτό Οργανισμό.

Έχοντας πίστη και ετοιμότητα καθώς και σχέδιο για την επόμενη ημέρα της εκλογικής διαδικασίας στις 24 Οκτωβρίου 2021 στο πλαίσιο των Εσωκομματικών διαδικασιών που θα λάβουν χώρα εκείνη την ημέρα σε όλη την Επικράτεια, καταθέτω την υποψηφιότητα μου πλέον επίσημα για την θέση του Προέδρου της ΔΗΜΤΟ ΝΔ Κιλκίς.

Καλώ όλα τα μέλη που έχουν τακτοποιήσει τις σχετικές υποχρεώσεις τους αλλά και όσους ακόμη δεν έχουν προλάβει να ολοκληρώσουν τις εγγραφές τους να κινηθούν άμεσα και να ανανεώσουν ή να εγγραφούν μέλη του κόμματος μέχρι και τις 15 τρέχοντος μηνός.

Προσερχόμαστε την ΚΥΡΙΑΚΗ 24 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2021 στις κάλπες των εσωκομματικών εκλογών της ΝΔ και στηρίζουμε, όπως μόνο εμείς στη μεγάλη και ισχυρή γαλάζια παράταξη γνωρίζουμε, τους άξιους και ικανούς.

Για να αναλάβουν την ευθύνη να κάνουν ακόμη μεγαλύτερη την παράταξη της σύνθεσης και της ειλικρίνειας, την παράταξη που βάζει πάνω από όλα τα συμφέροντα της Πατρίδας και όχι τις προσωπικές επιδιώξεις του καθενός, την παράταξη του μέτρου και της ενότητας του ελληνικού λαού.

Ψηφίζουμε, συμμετέχουμε, Βαδίζουμε Μπροστά, Κοιτάζουμε Ψηλά Ατενίζοντας το γαλάζιο της Πατρίδας και της ΝΔ.

Σας ευχαριστώ από καρδιάς για την εκ των προτέρων εμπιστοσύνη σας, ραντεβού στις κάλπες την Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2021.

Με εκτίμηση και αγωνιστικούς χαιρετισμούς».

Περισσότερα

*Mνημόσυνο Φώφης Γεννηματά

Του Στέφανου Παραστατίδη Τις δύο φωτογραφίες μού έστειλε σήμερα στο e-mail μου ο Δημήτρη Ιωάννου (φωτογράφος της ΦΓ). Το πρώτο […]

Δείτε ακόμα