Προς “Greco μασκαράδες”: Aτελείωτε Μηλιώκα, που πάντα δικαιώνεσαι

Πολιτική /

Γράφει ο Νίκος Κουζίνης

Γράφω αυτές τις σκέψεις προς την αγέλη των “Grecoμασκαράδων”, που η βλακεία τους μας κατατρέχει σε κάθε κρίση. Λες και είναι βαλτοί.

Φτάσαμε, δυστυχώς, στην απαγορευση κυκλοφορίας. Ήταν αναμενόμενο, μία αγέλη συμπολιτών που θεωρούν εαυτούς απρόσβλητους από ο,τιδήποτε, και στην προκειμένη περίπτωση από τον δολοφονικό ιό, είναι τα λεγόμενα «παλληκάρια», που μόλις, όμως, “την πατήσουν” γίνονται «κακαρίζουσες κότες».

Ο βλακώδης εγωισμός τους; Ο βλακώδης εγκέφαλός τους; Τι είναι, τελικώς, αυτό, που τους χαρακτηρίζει, ώστε να συμπεριφέρονται έτσι; Άγνωστο.

Σ΄αυτήν την συνομοταξία συμπεριλαμβάνονται στην παρούσα κρίση κάποιοι ηλικιωμένοι 70αρηδες και άνω, που τους βλέπω στα πάρκα αγρόν να αγοράζουν και να λένε μοιρολατρικά «ό,τι είναι να γίνει, θα γίνει» αλλά κι αυτοί αν νοσήσουν, που θα νοσήσουν και βαριά μαλιστα, μεγαλώνοντας το πρόβλημα, δεν γνωρίζουν οτι τζογάρουν την ζωή τους, στην διαλογή ανάνιψης, μιάς και οι προτεραιότητες θα επιβάλλουν να σώζονται νεώτεροι άνθρωποι, αυτό που ήδη γίνεται και το βλέπουμε στην Ιταλία.

Η άλλη συνομοταξία, που γέμισε τις παραλίες της Χαλκιδικής και όποια παραλία, ακόμη και αυτή της Θεσσαλονίκης, ειδικά της δεύτερης, τώρα βλέπεις “τους ήρθε” όλους να πάνε Μαρτιάτικα να κάνουν το μπανάκι τους, να βολτάρουν, τώρα “τους ήρθε” να κάνουν ποδηλατάδα και να αθλούνται, λες και θα χάσουν τους Ολυμπιακούς Αγώνες!

Εσείς, που πήγατε στα χωριά σας ,τουλάχιστον πιστεύω να μένετε μέσα στις αυλές σας, άσε που στην επαρχία τα λιγοστά καταστήματα (καφενεία κλπ) τηρούν την απαγόρευση.
Όλοι εσείς , λοιπόν, “Grecoμασκαράδες”, που έχετε την επιλογή να μείνετε σπίτια σας, ξεχνάτε ή μάλλον στερείτε λόγω της αχαλίνωτης βλακείας σας την δυνατότητα ανθρώπων, που αγωνίζονται στην πρώτη γραμμή του προβλήματος, να έχουν και αυτοί την επιλογή, να βρίσκονται στα σπίτια με τους οικοίους τους.

Όσο η βλακεία σας θα “καλπάζει,” τόσο θα στερείτε από αυτούς τους ανθρώπους να είναι στα σπίτια τους. Γιατροί, νοσηλευτικό προσωπικό, άνδρες και γυναίκες των σωμάτων ασφαλείας, τους στερείτε, “Grecoμασκαράδες”, την επιλογή, που εσείς την έχετε και που εσείς βλακωδώς αγνοείτε. Το γράφω δύο φορές μπας και το καταλάβετε
Ατελείωτε Μηλιώκα, που πάντα δικαιώνεσαι.

*Απόστρατος αξιωματικός της Πολεμικής Αεροπορίας

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Έφηβος ετών … 98!

Είναι γνωστόν, ότι εδώ και πολύ καιρό το σωματείο των εργαζομένων της «Καπνικής -Μιχαηλίδη» Α.Ε προσπαθεί να εκποιήσει γιά λογαριασμό […]