Νικηφόρος ο πρώτος φιλικός αγώνας προετοιμασίας της Αναγέννησης Πλαγιάς

Αθλητισμός /

Φιλικό αγώνα προετοιμασίας, έδωσε την Κυριακή 26-7-20 Ιουλίου η πρωταθλήτρια ΕΠΣΚ και «νεοφώτιστη» στην γ’ εθνική κατηγορία Αναγέννηση Πλαγιάς, με τον Ερμή Τερπύλλου στην έδρα του Ο αγώνας διεξήχθη στο πλαίσιο των εκδηλώσεων της πανηγύρεως του ιερού ναού Α.Παντελεήμονος Τερπύλλου.

Νικήτρια ανεδείχθη η ομάδα της Πλαγιάς, με 4 – 1. Η αναμέτρηση δεν διεκδικεί «δάφνες» ποιότητας καθώς διεξήχθη χωρίς ουσιαστικό κίνητρο και γιά τις δύο ομάδες.

Η πλαγιώτικη έδειξε, αν και είναι νωρίς, ότι βρίσκεται σε καλό «δρόμο. Οι νέοι ποδοσφαιριστές έχουν κατανοήσει το ρόλο τους στο νέο τους ποδοσφαιρικό «σπίτι».

Σε αυτό βοηθούν και οι παλαιότεροι παίκτες, που ανανέωσαν την συνεργασία τους και γιά την φετινή χρονιά, ενώ κύριο χαρακτηριστικό ήταν η προσήλωση όλων των ποδοσφαιριστών στον τομέα της αγωνιστικής πειθαρχίας αλλά και στις απαιτήσεις του προπονητή τους κατά την διάρκεια του αγώνα.

Το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας της Αναγέννησης, συνεχίζεται και την τρέχουσα εβδομάδα, με προπονήσεις στο γήπεδο της Πλαγιάς. Παράλληλα, οι υπεύθυνοι, έχουν την ευκαιρία να δοκιμάζουν ποδοσφαιριστές, που επιθυμούν να δείξουν τις ικανότητες τους και, εφ’ όσον «πείσουν» με την αγωνιστική τους συμπεριφορά, ακολούθως να αποκτηθούν εν όψει των υποχρεώσεων στο πρωτάθλήμα της γ΄ εθνικής κατηγορίας.

Η Αναγέννηση Πλαγιάς ευχαριστεί
Το διοικητικό συμβούλιο της Αναγέννησης Πλαγιάς επιθυμεί να εκφράσει τις θερμές ευχαριστίες του στους διοικητικούς παράγοντες και την ομάδα του Ερμή Τερπύλλου, για την υποδειγματική φιλοξενία, κατά την παραμονή της Αναγέννησης το απόγευμα της Κυριακής 26 Ιουλίου 2020 στην Τέρπυλλο και για την αναμνηστική βράβευση πριν τον φιλικό αγώνα Ερμή Τερπύλλου – Αναγέννησης Πλαγιάς.

Με ενέργειες και πράξεις, όπως αυτές που είχαμε την ευκαιρία να δεχθούμε την συγκεκριμένη ημέρα στην Τέρπυλλο, αποδεικνύεται ότι το διοικητικό συμβούλιο του Ερμή υπηρετεί με προσήλωση τις αρχές και αξίες του υγιούς αθλητισμού. Δείγμα του πόσο πολύ πιστεύουν στα αθλητικά ιδεώδη, την ευγενή άμιλλα, την συνεργασία και την αλληλεγγύη και μακριά από παθογένειες, βία και την χρήση »άχρηστων ουσιών», που μόνο κακό κάνουν στον άνθρωπο.

Ο αθλητισμός ενώνει, συνδέει και αναπτύσσει τον σεβασμό και την εκτίμηση στον συνάνθρωπο, προάγοντας το πνεύμα του ευ αγωνίζεσθαι και την κοινωνική ζωή. Kαι οι παράγοντες του Ερμή Τερπύλλου, απέδειξαν, με την ιδανική φιλοξενία τους, ότι διακατέχονται από όλες αυτές τις αξίες, που αναδεικνύουν τα οφέλη από την ενασχόληση με τον αθλητισμό.

Ως διοικητικό συμβούλιο της Αναγέννησης Πλαγιάς ευχόμαστε υγεία, δύναμη και καλή επιτυχία. Καλή ποδοσφαιρική περίοδο. Χρόνια Πολλά για την εορτή του Αγίου Παντελήμονος.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Να ικανοποιηθεί αμέσως

Εδώ και καιρό έχει καταστεί επιτακτική η ανάγκη εκρίζωσης των δένδρων του κοιμητηρίου του Δροσάτου, καθώς οι ρίζες τους έχουν […]