Νέοι κάτοχοι μαύρων ζωνών στο «Κinesis Fight Club»

Αθλητισμός /

Διενεργήθηκαν την Παρασκευή 3-7-2 0, στις εγκαταστάσεις του συλλόγου, οι εξετάσεις για την απόκτηση μαύρης ζώνης καράτε από την «Kinesis athletics».

Στο σχετικό ενημερωτικόμ δελτίο αναφέρονται, μεταξύ άλλων, και τα εξής:

« … Μετά από μία σκληρή δοκιμασία, πραγματοποιώντας πενήντα γύρους αγώνων, οι εξετασθέντες προήχθησαν στην μαύρη ζώνη. Προηγήθηκε η τεχνική εξέταση την Τετάρτη 1-7-20, μαζί με τους εξετασθέντες γιά τις έγχρωμες ζώνες.

Οι αθλητές, που κατέκτησαν την μαύρη ζώνη, είναι οι Αθανάσιος Αγγελίδης, Σάκης Σεβλίδης, Χρήστος Φωκάς και Ερμιόνη Μιλεούνη.

Εξεταστής ήταν ο εκπρόσωπος της IBU Kyodokyokushin στην Ελλάδα και εκπαιδευτής του Kinesis Fight Club Αντώνης Γιαννακίδης, κάτοχος της μαύρης ζώνης με τέσσερα νταν.

Το αγωνιστικό επίπεδο των αθλητών υπήρξε ιδιαιτέρως υψηλό και οι αγώνες πολύ σκληροί.

Η κατάκτηση της μαύρης ζώνης είναι μία δοκιμασία-ορόσημο για τον αθλητή του καράτε, και μετά το σημείο αυτό ξεκινάει η πραγματική εκπαίδευση.

Επόμενος στόχος των αθλητών είναι η συμμετοχή σε διεθνές πρωτάθλημα στην Πολωνία τον Νοέμβριο».

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Στο δημοτικό συμβούλιο

«Ορθώς υπέβαλαν τις παραιτήσεις τους στο δημοτικό συμβούλιο, και όχι στα προεδρεία των φορέων του δήμου, των οποίων ήταν μέλη, […]

«Επί … θητείας ΜΑΣ»!

Με τον «δικό» του τρόπο σχολίασε ο πρώην δήμαρχος Κιλκίς Δημήτρης Σισμανίδης την αναφορά του συνονόματου νυν Κυριακίδη, κατά την […]