Νέος οπτικοακουστικός εξοπλισμός στα σχολεία από τον δήμο Κιλκίς

Εκπαίδευση /

Με νέους υπολογιστές και με εποπτικό υλικό ενισχύει τα σχολεία της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης ο Δήμος Κιλκίς προκειμένου να διευκολύνει το εκπαιδευτικό έργο βελτιώνοντας τις παρεχόμενες υποδομές τους.

Χθες ο Δήμαρχος Κιλκίς Δημήτρης Κυριακίδης συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Γιάννη Λιναρδάκη παρέδωσε τρεις βιντεοπροβολείς στην Διευθύντρια του 2ου Γενικού – Πειραματικού Λυκείου Κιλκίς Αικατερίνη Ρώσσιου.

Εξοπλίστηκαν με δύο υπολογιστές και έναν βιντεοπροβολέα το Εσπερινό Γυμνάσιο, με έναν υπολογιστή και έναν βιντεοπροβολέα το Εσπερινό Λύκειο Κιλκίς, υλικό το οποίο θα αξιοποιηθεί και για τις μαθησιακές ανάγκες του 1ου ΕΠΑΛ Κιλκίς στον πρωινό κύκλο λειτουργίας του. Ο εξοπλισμός διατέθηκε από τον Αντιδήμαρχο Κώστα Πουντζουκίδη στους Διευθυντές του Εσπερινού Γυμνασίου Γιώργο Κατσάρα και Λυκείου Ιωάννα Γκιουλέκα. Ένας ακόμη υπολογιστής θα δοθεί στο Γενικό Λύκειο Χέρσου ενώ το οπτικοακουστικό υλικό θα εγκαταστήσει τεχνικός του Δήμου.

Η ανανέωση των εποπτικών μέσων διδασκαλίας στα σχολεία θα συνεχιστεί καθ’ όλη τη διάρκεια του σχολικού έτους.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Προχωρεί εκπόνηση μελέτης σημαντικού αντιπλημμυρικού έργου γιά τον ποταμό Γαλλικό στα όρια των ΠΕ Κιλκίς και Θεσσαλονίκης

Από την περιφερειακή ενότητα Κιλκίς εκδόθηκε το ακόλουθο ενημερωτικό δελτίο: «Έργα που δημιουργούν ασφάλεια μέσω της προλήψεως, προστατεύοντας ταυτοχρόνως και […]