Νέες ατομικές επιδόσεις από Αλέξανδρο Αλέρου και Ανέστη Νάνο

Αθλητισμός /

Νέες εξαιρετικές εμφανίσεις προσέθεσαν στο ενεργητικό τους οι παίδες αθλητές του ΓΑΣ Κιλκίς Αλέξανδρος Αλέρου και Ανέστης Νάνος, στο «γκράν πρι» κλασικού αθλητισμού του Άργους Ορεστικού που διεξήχθη την Τετάρτη 4.7.18.

Ο 16χρονος Αλέρου, λίγες ημέρες μετά την αντίστοιχη επιτυχία στο πανελλήνιο πρωτάθλημα παίδων, βελτίωσε εκ νέου την ατομική επιδοσή του στον δρόμο 800 μ. με 1.56.21 έναντι 1.56.86 της προηγούμενης, καταλαμβάνοντας την τέταρτη θέση.

Συγχρόνως δικαίωσε το τεχνικό επιτελείο του ΣΕΓΑΣ που τον ενέταξε στην εθνική ομάδα παίδων για την διεθνή συνάντηση Κύπρου-Ελλάδος, το διήμερο Τρίτης 24 και Τετάρτης 25.7.18 στην Λευκωσία.

Το ίδιο ισχύει και για τον 17χρονο Νάνο, που αυτήν την φορά δεν… «κάηκε» από ισχυρό ευνοϊκό άνεμο και βελτίωσε θεαματικώς την επίδοση του στο δρόμο 100 μ. με 11.08 έναντι 11.35 της προηγούμενης, καταλαμβάνοντας την πέμπτη θέση.

Εκτός από την διεθνή συνάντηση παίδων στην Λευκωσία θα δώσει το «παρών» λίγες μέρες αργότερα και στο πανελλήνιο πρωτάθλημα νέων ανδρών (ελπίδων, 20-22 ετών), στην Λάρισα, καθώς έχει αυτό το δικαίωμα.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα