Προς νέα ρύθμιση του αναψυκτηρίου λόφου Α.Γεωργίου

Γενικά /

Το «πράσινο φως» γιά την λύση της σύμβασης μίσθωσης του δημοτικού αναψυκτηρίου λόφου Αγίου Γεωργίου «άναψε» το δημοτικό συμβούλιο Κιλκίς κατά την συνεδρίασή του της Τετάρτης 9.4.14.
Η σχετική απόφαση υπήρξε απόρροια της μακράς αναστολής της λειτουργίας του αναψυκτηρίου εξ αιτίας διαφορών του τελευταίου μισθωτή με την διοίκηση του δήμου Κιλκίς.
Με την απόφαση «άνοιξε» συγχρόνως ο «δρόμος» γιά την σύναψη νέας σύμβασης μίσθωσης, με την σχετική διαδικασία να αναμένεται να ενεργοποιηθεί μέσα στον προσεχή Μάιο, ώστε να μην χαθεί άλλη μία χρονιά (και όχι μόνο θερινή περίοδος) γι’ αυτό το «στολίδι» στον τομέα της αναψυχής του Κιλκίς και να παύσει η κεντρική περιοχή του λόφου Αγίου Γεωργίου να παρουσιάζει την «εικόνα» εγκατάλειψης, που παρουσίαζε τα τελευταία χρόνια.

Περισσότερα

Τηλεδιάσκεψη της ΠΕΔΚΜ με τους δήμους γιά τα αυξημένα τέλη ταφής απορριμμάτων από τον ΦΟΔΣΑ

Κατάσταση υπολογισμού των προσθέτων τελών ετησίων τελών ταφής απορριμμάτων ανά δήμο δημοσιοποίησε ο φορέας διαχείρισης στερεών αποβλήτων (ΦΟΔΣΑ) Κ.Μακεδονίας. Όσον […]

Δείτε ακόμα

Όχι μόνον… υποσχέσεις

Την… Φιλλανδία, την χώρα με τις «χίλιες λίμνες» (στην πραγματικότητα είναι περισσότερες), θυμίζει η περιοχή στην είσοδο του δημοτικού γυμναστηρίου […]