Νέα αναβολή εκδήλωσης – αφιερώματος του ΠΜΣ Κιλκίς στον Μίκη Θεοδωράκη

Πολιτισμός /

Την νέα αναβολή της συναυλίας – αφιερώματός του στον Μίκη Θεοδωράκη, λόγω της συνεχιζομένης πανδημίας του νέου κορωνοϊού, γνωστοποίησε ο Πολιτιστικός Μουσικός Σύλλογος Κιλκίς.

Στηγν σχετική ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:

«Τον Σεπτέμβριου του 2019 οι πρόβες της χορωδίας του Πολιτιστικού Μουσικού Συλλόγου Κιλκίς ήταν εντατικές, προετοιμάζοντας τη συναυλία – αφιέρωμα στον Γιώργο Ζαμπέτα, που πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία στις 2 Νοεμβρίου του ίδιου έτους, στην αίθουσα του συνεδριακού κέντρου Κιλκίς.

Αμέσως μετά άρχισαν οι πρόβες γιά τις εκδηλώσεις της νέας χρονιάς, με επίκεντρο την συναυλία-αφιέρωμα στον μεγάλο μουσικοσυνθέτη Μίκη Θεοδωράκη, με τίτλο «Όμορφη Πόλη».

Δυστυχώς, όμως, με την εμφάνιση της πανδημίας του νέου κορωνοϊού (Covid 19), τον Φεβρουάριο του 2020, υπακούοντας εγκαίρως στις συμβουλές των ειδικών, με αίσθημα ευθύνης, ο σύλλογος σταμάτησε τις δραστηριότητές του, μέχρι να βελτιωθούν οι συνθήκες.
Οι συνθήκες τον φετινό Σεπτέμβριο δεν βελτιώθηκαν, γι΄αυτό με λύπη μεν, αλλά και περισσή ατομική και συλλογική ευθύνη έναντι των μελών, χορωδών, μουσικών και φίλων της χορωδίας, το διοικητικό συμβούλιο αποφάσισε την συνέχεια της αποχής από τις πρόβες και τις λοιπές δραστηριότητές του.

Τα τραγούδια, τα κείμενα, οι μουσικοί, οι χορωδοί, είναι σε πλήρη ετοιμότητα. Μόλις το επιτρέψουν οι υγειονομικές συνθήκες, ο Πολιτιστικός Μουσικός Σύλλογος Κιλκίς, θα ανταμείψει τους φίλους του με την συναυλία «Όμορφη Πόλη», όπως είχε υποσχεθεί πριν ένα χρόνο».

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

«Πυξίδα» το Κιλκίς

Συμβολική αξία είχε το δώρο που έκανε στον Τάκη Θεοδωρικάκο ο δήμαρχος Κιλκίς κατά την επίσκεψή του στο υπουργείο εσωτερικών. […]