Δ.Παρίδης: «Να επαναπατρισθούν όλοι όσοι δεν δικαιούνται του ασύλου»

Πολιτική /

Τον επαναπατρισμό των προσφύγων και μη νομίμων μεταναστών για τους οποίους δεν συντρέχουν λόγου έκδοσης ασύλου ζητεί ο πολιτευτής Κιλκίς του ΛΑΟΣ και πρώην υποψήφιος ευρωβουλευτής του κόμματος Δημήτρης Παρίδης θέτοντας το σχετικό προβληματισμό και προτάσεις του προς τον δήμαρχο Παιονίας Κώστα Σιωνίδη. Στην επιστολή του ο κ. Παρίδης αναφέρει τα εξής:

«Ως μέλος της κεντρικής επιτροπής του ΛΑΟΣ και αντιπρόσωπος του κόμματος μας στο νομό Κιλκίς , θέλω να σας εκφράσω τα θερμά συγχαρητήρια της πατριωτικής μας παράταξης και του προέδρου μας Γεωργίου Καρατζαφέρη για την επιλογή σας ως νέος δήμαρχος στο Δήμο Παιονίας. Επίσης σας ευχόμαστε καλή δύναμη στα νέα σας καθήκοντα για μια εποικοδομητική
τετραετία.

Προσωπικά γνωρίζω την ευαισθησία σας για την ομαλή και ποιοτική διαβίωση των δημοτών μας, καθώς και των εθνικών ζητημάτων όπως το Μακεδονικό και το μεταναστευτικό. Σήμερα καλείστε να πάρετε δραστικές και εν ανάγκη τολμηρές αποφάσεις για την επίλυση του (λαθρομεταναστευτικού) ζητήματος που σχεδόν μια πενταετία ταλανίζουν την τοπική κοινωνία.

Πρωτίστως η τοπική κοινωνία σας θέλει αρωγό μιας και έχει όλο το δικαίωμα να το επιζητά, αφού ουκ ολίγα είναι τα δημοτικά τέλη στα οποία επιβαρύνεται. Όχι όμως μόνο γιαυτό.

Η ιστορία του τόπου, ο πολιτισμός μας που αιώνες τώρα κρατά μια ισχυρή διαχρονικότητα τα ήθη και τα έθιμα, μας κράτησαν γενεές των γενεών και το αποδεικνύουμε μέσα από τις πολυάριθμες πολιτιστικές εκδηλώσεις σε κάθε γωνιά του δήμου μας. Πάντα με την ευλογία της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Αυτή την ισορροπία δε δικαιούται κανείς να την διαταράξει με όποιο νόμιμο ή παράνομο μέσο επιχειρήσει. Εμείς ώς πατριωτική πολιτική δύναμη, θεωρούμε ότι από τη στιγμή που άρχισαν να εισβάλουν παράνομα στη χώρα μας λαοί που δεν έχουν καμία σχέση με τον πόλεμο στη Συρία, και κατά το πλείστον τυγχάνει να είναι από εβδομήντα χώρες της Αφρικής Αραβίας και Μέσης Ανατολής, δεν υφίσταται θέμα προσφυγικής μετανάστευσης, αλλά οικονομικής και πολιτικής μετανάστευσης πλην ορισμένων σύριων που όντος μετανάστευσαν για λόγους πολέμου.

Η δημιουργία κέντρου τοποθέτησης λαθρομεταναστών στο αεροδρόμιο της Ν.Καβάλας στο οποίο με πολιτικό δόλο παραχωρήθηκε στο υπουργείο άμυνας από μία νόμιμα αδειοδοτημένη Αερολέσχη με την προσθήκη νέου αεροδιαδρόμου και τη συμβολή του Δήμου Πολυκάστρου το 1995, ώστε το Ελληνικό δημόσιο να χρηματοδοτήσει την κατασκευή του. Καλείστε συνεπώς κ. Δήμαρχε να αντιμετωπίσετε μια πολιτική λερναία ύδρα, όπου οι ματαιόδοξες προσπάθειές σας να δημιουργήσετε υποδομές στον συγκεκριμένο χώρο, φοβάμαι ότι θα σας βγούν άκαρπες.

Αν πορόλα αυτά επιτευχθούν, να είστε βέβαιος ότι με τη δημιουργία υποδομών ύδρευσης, αποχέτευσης, λυόμενων κατοικιών, υγειονομικής περίθαλψης, αστυνόμευσης, όχι μόνο θα αυξηθεί ο αριθμός προσέλευσης λαθρομεταναστών, αλλά θα ριζώσουν για πάντα με τις χειρότερες συνέπειες για την τοπική κοινωνία.

Η μόνη κατά υμών λύση είναι να παραχωρηθεί δικαιωματικά το αεροδρόμιο και πάλι στην Αερολέσχη Πολυκάστρου και γιαυτό να είστε βέβαιος θα κερδίσετε ακόμα περισσότερο την εύνοια και την εμπιστοσύνη των δημοτών σας.

Κλείνοντας σας αναφέρω και ορισμένες καταγγελίες από συνδημότες μας που έχουν διαπιστωθεί από προσωπικές τους μαρτυρίες ,κατά ορισμένων εξ αυτών που διαμένουν στο hot spot της Ν.Καβάλας ,αλλά και διαμένοντες σε ιδιόκτητες κατοικίες στο Δήμο Παιονίας.

Η κεντρική πλατεία Πολυκάστρου έχει κατακλειστεί από λαθρομετανάστες, εκτοπίζοντας τα νέα παιδιά των Ελληνικών οικογενειών στα προαύλια των σχολείων ,σε μικρά απόμερα πάρκα και σε απόκεντρα καταστήματα καφέ τις απογευματινές ώρες.

Ορατό το φαινόμενο να μεταφέρουν προσωπικά τους αντικείμενα με καρότσια των σούπερμαρκετ τα οποία δε διστάζω να πω, ότι έχουν κλέψει. Τα καταστήματα το γνωρίζουν όμως αποφεύγουν να το καταγγείλουν επισήμως λόγω του αντιρατσιστικού νόμου που τους θέτει σε κίνδυνο.

Οι ΜΚΟ δραστηριοποιούνται στην ενοικίαση πολυτελών κατοικιών για τη στέγαση των λαθρομεταναστών με αποτέλεσμα να εκτοξευθούν τα ενοίκια σε ύψη που αδυνατούν να προσεγγίσουν οικονομικά ελληνικές οικογένειες. Η σκέψη και μόνο να αυξηθεί ο πληθυσμός τους σε μερικές χιλιάδες ,αντιλαμβάνεστε τι χάος θα επικρατήσει.

Δυστυχώς αναφέρονται σε συζητήσεις και περιπτώσεις σεξουαλικής παρενόχλησης, κλοπών ποδηλάτων και μικροαντικειμένων και γενικότερα συμπεριφορές που δεν αρμόζουν στον πολιτισμό μας».

Περισσότερα
Δείτε ακόμα