Από το τίποτε …στα πάντα!

Κιλκισιώτικες κουβεντούλες /

Έως πριν λίγο καιρό η λέξη «πρόσληψη» ήταν στον τομέα της υγείας λέξη, αν όχι …άγνωστη, από τις σπανιότερες αναφερόμενες, καθ’ ότι, «ένεκα η οικονομική κρίση» προσλήψεις, αν …δεν γίνονταν καθόλου γίνονταν «με το σταγονόμετρο». Το πολύ μία-δύο τον χρόνο ή …την διετία (και …βάλε).

Και αίφνης, «ένεκα η κρίση από τον κορωνοϊό», να ‘σου ανακοίνωση …δύο χιλιάδων προσλήψεων μέσα σε …λιγότερο από …δύο 24ωρα!

Με τον αρμόδιο υπουργό, μάλιστα, να απευθύνει έκκληση προς τους γιατρούς, να …σπεύσουν να υποβάλουν τα «χαρτιά» τους γιά τον διορισμό.

Συγχρόνως, να ‘σου και οι εξαγγελίες γιά εφοδιασμό των νοσοκομείων με εξοπλισμό.

Μήπως, στο πλαίσιο του «ουδέν κακόν αμιγές καλού», είναι μία συγκυρία ευνοϊκή γιά την εκ μέρους των τοπικών αρχόντων υποστήριξη αιτήματος δημιουργίας πλήρους μονάδας εντατικής θεραπείας (ΜΕΘ) στο νοσοκομείο Κιλκίς.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Περισσότερα

Μακάρι να “ταράξει”

“Ήλθε”, από ό,τι φαίνεται, για να “ταράξει τα νερά” σε πολλά πράγματα ο κορωνοϊός. Μακάρι να “ταράξει” και τα μυαλά […]

Περί ρωγμής

Διά της μεθόδου περιφοράς πραγματοποιήθηκε η ψήφιση των θεμάτων του δημοτικού συμβουλίου της Δευτέρας 23.3.20 γιά τον δήμο Παιονίας, λόγω […]

Που χρεώνεται το κρούσμα

Σερραίος λένε με αποκλειστική είδηση τους τοπικά μέσα ενημέρωσης το δεύτερο ή τρίτο (μπορεί και τέταρτο) κρούσμα κορωνοϊού στα όρια […]

Δείτε ακόμα