Την μνήμη του Γ.Καρατζιά τίμησε ο ΑΠΟ «Βετεράνοι Γουμένισσας»

Κοινωνία /

Την βασιλόπιτά του έκοψε ο αθλητικός ποδοσφαιρικός όμιλος «Βετεράνοι Γουμένισσας».

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 24.2.19 στην ταβέρνα «Ο Γιώργος» της κεντρικής πλατείας Θάνου Ζελέγκου Γουμένισσας.

Στο σχετικό ενημερωτικό δελτίο αναφέρονται, μεταξύ άλλων και τα εξής:

«…Τη βασιλόπιτα ευλόγησε ο π. Συμεών Σταμάτης. Ο πρόεδρος Αστέριος Τάτσης απεύθυνε ευχές για καλή ποδοσφαιρική χρονιά για να συνεχίσουν την κοινωνική τους προσφορά. Έγινε απολογισμός δραστηριοτήτων και οικονομικός έτους 2018.

Οι «Βετεράνοι Γουμένισσας» απένειμαν τιμητική πλακέτα στην οικογένεια του αείμνηστου Γεωργίου Καρατζιά παλαιού ποδοσφαιριστή του Πάικου Γουμένισσας.

Το «φλουρί» της βασιλόπιτας έτυχε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Άγγελος Βούζας, ενώ το διοικητικό συμβούλιο του προσέφερε μια φιάλη κρασί, εικόνα της Παναγίας και ένα διακοσμητικό ρόδι – γούρι.

Ήταν μια άρτια οργανωμένη ποδοσφαιρική εκδήλωση, που στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία. Και πώς να μην ήταν πετυχημένη, με «σφραγίδα» του προέδρου Αστέριου Τάτση.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Προμήνυμα… «μεγάλου σεισμού»;

Κάτι… «περίεργοι παλμοί» εμφανίσθηκαν στον «σεισμογράφο», τον τοποθετημένο στο «έδαφος»… του συνδυασμού «Ενωτική Δύναμη Κιλκίς», του υποψηφίου δημάρχου Δημήτρη Τσαντάκη. […]

Τοπική Κακοδιοίκηση

Γράφει ο Χριστόφορος Τουτουντζίδης* Είναι ιστορικά αποδεδειγμένο ότι οπότε κυριάρχησε ο λαϊκισμός, που συνεπάγεται την διχόνοια, το Έθνος βγήκε πολλαπλά […]