Μια ανάσα από το πανελλήνιο ρεκόρ στο διασυλλογικό πρωτάθλημα στίβου Κ18, ο Δ.Παυλίδης

Αθλητισμός /

Μια ανάσα από το πανελλήνιο ρεκόρ στο διασυλλογικό πρωτάθλημα στίβου Κ18, ο Δημήτρης Παυλίδης, και με επίδοση που τον κατατάσσει στην τέταρτη θέση παγκοσμίως για το 2020.

Ο αθλητικός σύλλογος «ΑΙΑΣ» Κιλκίς, στις 5 Ιουλίου 2020, συμμετείχε στο διασυλλογικό πρωτάθλημα στίβου Κ18 της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κεντρικής Μακεδονίας στα Γιαννιτσά, με πέντε αθλητές και αθλήτριές του, οι οποίοι πραγματοποίησαν εξαιρετικές εμφανίσεις και κατατάχθηκαν ως εξής:

Στο αγώνισμα της δισκοβολίας, ο Δημήτρης Παυλίδης, κατατάχθηκε στην πρώτη θέση, πετυχαίνοντας ατομικό ρεκόρ στα 60,90 μέτρα και αγγίζοντας το πανελλήνιο ρεκόρ στην κατηγορία του των 61,22 μέτρα, που κρατά από το 1997.

Με την επίδοση αυτή και στην κατηγορία Κ18 αναρριχάται στην τέταρτη θέση παγκοσμίως για το 2020.

Στο ίδιο αγώνισμα, ο Βαγγέλης Παυλίδης, κατέκτησε την τρίτη θέση με επίδοση 42, 08 μέτρα, σημειώνοντας ατομικό ρεκόρ.

Η Σοφία Γεωργιάδου την τρίτη στα 200 μέτρα, με χρόνο 28,25».

Η Iωάννα Κουρογεωργάκη την τρίτη στα 1500 μέτρα, με χρόνο 6.14,72» και ο Βασίλης Κολιούσκας κατετάγη έβδομος στο μήκος με 5,72 μέτρα.

O Δημήτρης και ο Βαγγέλης Παυλίδης προκρίθηκαν στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Στίβου Κ18, που θα πραγματοποιηθεί στη Λάρισα, στις 25 και 26 Ιουλίου 2020.

Οι δύο αθλητές συνεχίζοντας την ανοδική τους πορεία απέδειξαν ότι έχουν τα εχέγγυα να πετύχουν ακόμα καλύτερες επιδόσεις στο μέλλον.

Την αποστολή συνόδευσαν οι προπονητές τους, Αλέξανδρος Παυλίδης και Σωτήρης Τσιώτρας.

Το διοικητικό συμβούλιο και οι προπονητές του συλλόγου συγχαίρουν για μια ακόμα φορά τα παιδιά για την προσπάθειά τους και τους εύχονται ολοένα και μεγαλύτερες επιτυχίες στη συνέχεια της αθλητικής τους πορείας.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Tα … ανέξοδα!

Κύριοι βουλευτές και τοπικοί άρχοντες, αν ειλικρινώς επιθυμείτε να συγχαρείτε τα παιδιά του κιλκισιώτικου ερασιτεχνικού αθλητισμού, γενικώς και κλασικού ειδικότερα, […]

Στο δημοτικό συμβούλιο

«Ορθώς υπέβαλαν τις παραιτήσεις τους στο δημοτικό συμβούλιο, και όχι στα προεδρεία των φορέων του δήμου, των οποίων ήταν μέλη, […]