Πρώτη μετεγγραφή του Άτλαντος Κιλκίς ο έφηβος Π.Κυριμλίδης

Αθλητισμός /

Ο έφηβος Παύλος Κυριμλίδης είναι το πρώτο φετινό μετεγγραφικό απόκτημα του Άτλαντος Κιλκίς.

Ο 18χρονος εξελίξιμος κεντρικός-διαγώνιος έμεινε ελεύθερος από τον «συμπολίτη» Αίαντα, και ο Άτλας τον επέλεξε για τα πλούσια προσόντα του αλλά και τις αγωνιστικές ικανότητές του, ώστε να ενισχύσει την «δύναμη πυρός» του, εν όψει του πετοσφαιρικού πρωταθλήματος γ΄ομίλου β΄εθνικής κατηγορίας περιόδου 2018-19, στο οποίο έχει ως αντικειμενικό σκοπό «κάτι καλύτερο από την έκτη θέση της προηγουμένης περίοδου», όπως αναφέρεται στην σχετικό ανακοίνωση.

Σε ό,τι αφορά στο σύνολο των επιλογών, κινήσεων και επιδιώξεων του Άτλαντος, ο πρόεδρος του συλλόγου Χρήστος Χειρούλης δήλωσε, μεταξύ άλλων, τα εξής:

«Η απόκτηση του Παύλου Κυριμλίδης αποσκοπεί στην ενίσχυση όχι μόνο της ομάδας των ανδρών αλλά και της αντίστοιχης των εφήβων, ώστε και αυτή να κάνει αισθητή την παρουσία της στο πρωτάθλημα της κατηγορίας της.

Οι μετεγγραφές θα είναι «λίγες και καλές», με στόχο να πληροί η ομάδα τις προϋποθέσεις, που απαιτούνται για να είναι αξιόπιστη και ανταγωνιστική στο πρωτάθλημα.

Θέλουμε να γίνουμε ελκυστικοί, συνδυάζοντας την αγωνιστική ουσία με το θέαμα.

Ονειρευόμαστε μιάν ομάδα, που θα κάνει τους φίλους του αθλήματος- και πιστεύω ότι είναι πολλοί-να έρχονται στο κλειστό γυμναστήριο, ώστε αυτό να γίνει… πραγματική έδρα.

Απευθυνόμαστε, επίσης, προς τα νέα παιδιά, που αγαπούν το πετόσφαιρο, να πλαισιώσουν τον σύλλογο όχι μόνον ως ηθικοί υπηστηρικτές αλλά και ως αυριανά στελέχη του.

Προς τούτο θα οργανώσουμε κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα τμήματα υποδομής, κάτι που σημαίνει ότι θα ζητήσουμε και την συνδρομή των γονέων και κηδεμόνων μικρών παιδιών, ώστε να γίνουν και αυτοί οργανικά μέλη του συλλόγου και της ομάδας».

Το τηλέφωνο επικοινωνίας του συλλόγου είναι 23410.29376, ενώ η ηλεκτρονική ταχυδρομική διεύθυνση [email protected]

Τέλος η διεύθυνση στο youΤube είναι:
YouTube: Atlas Volley https://www.youtube.com/results?search query=atlas+volley

Περισσότερα
Δείτε ακόμα