Το «πάρε-δώσε» των ομάδων της α1 κατηγορίας ΕΠΣ Κιλκίς

Αθλητισμός /

Γράφει ο Κώστας Ίντος

Συνεχίζονται οι ανακατατάξεις στο έμψυχο δυναμικό των ομάδων της α1 κατηγορίας ΕΠΣ Κιλκίς.

Αναμένονται και άλλες, αφού η μετεγγραφική περίοδος εκπνέει στα τέλη του μήνα.

ΓΟΥΜΕΝΙΣΣΑ: Παρελθόν ο αμυντικός Κυριάκος Παπαδόπουλος και ο επιθετικός Αλέξανδρος Τερζής. Παρέμεινε ο μεσοεπιθετικός Κώστας Καρακάσογλου. Νέα αποκτήματα, ο μέσος Γιώργος Μπάρμπας από την Αναγέννηση Γιαννιτσών και ο επιθετικός Κώστας Χατζηστεφάνου από τον Τιναλιακό Αχαράβης Κέρκυρας.

ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΣ: Προωθήθηκαν στην πρώτη ομάδα έξι ταλέντα από τα τμήματα υποδομής: Ο τερματοφύλακας Ζαχαρίας Χατζηκίδης, οι αμυντικοί Μιχάλης Λούπος και Λεωνίδας Τάφα, οι μέσοι Έρμπι Αβατζάς, Θέμης Σουλτανίδης, Γιώργος Δεμερτζής.

ΠΟΛΥΚΑΣΤΡΟ: Επέστρεψε στη βάση του ο αμυντικός Αριστοτέλης Αμανατίδης της Αναγέννησης Πλαγιάς. Δύο σημαντικές προσθήκες, ο αμυντικός Σωτήρης Κολυδάς από ομάδα του Αγρινίου και ο μέσος Γιώργος Γεωργιάδης από τον ΠΑΟΚ Κρηστώνης. Αναβαθμίστηκαν, ο αμυντικός Γιάννης Τυρεκίδης από την Ακαδημία της ΑΕ Πολυκάστρου και ο μέσος Λευτέρης Καρύδης από την Ακαδημία του Αλέξανδρου Κιλκίς.

ΜΕΓΑΛΗ ΒΡΥΣΗ: Δεν υπήρξε κάποια διαφοροποίηση στο «ρόστερ».

ΚΡΗΣΤΩΝΗ: Προστέθηκε στο δυναμικό ο μέσος Διονύσης Αβραμίδης του Ηρακλή Κοιλαδίου.

ΕΥΡΩΠΟΣ: Η μεγάλη επιστροφή για τον επιθετικό Θανάσης Βουτσά της Θύελλας Αγίου Πέτρου. Ο προπονητής Αλέξης Κυριακίδης που δούλεψε για τέσσερα χρόνια με τα τμήματα υποδομής, έδωσε την έγκριση για να ενταχθούν στους άνδρες δύο γνώριμοι σε αυτό πιτσιρικάδες, ο αμυντικός Δημήτρης Παπαδόπουλος και ο επιθετικός Αντώνης Πέτσας. Ο αμυντικός Παναγιώτης Αλεξόπουλος συμφώνησε με τον Μακεδονικό Γρίβας. Πολύ σοβαρός ο τραυματισμός του Δημήτρη Αρδάλη, θα τον οδηγήσει στο χειρουργείο.

ΝΕΑ ΣΑΝΤΑ: Ριζική ανανέωση του δυναμικού με επτά νέα πρόσωπα: Τέσσερις του Διγενή Μονολόφου Θεσσαλονίκης, ο μέσος Πρόδρομος Τσαπαρίδης, ο μέσος Δημήτρης Φυλακτός, ο επιθετικός Νίκος Κούρτης, ο μέσος Αντώνης Τσαπαρίδης. Επί πλέον, ο αμυντικός Θωμάς Νοβρατίδης που επέστρεψε από τις ΗΠΑ, ο επιθετικός Κώστας Νετκτίδης από τον Κεραυνό Κολχικού, ο επιθετικός Αριστείδης Κίτσιου που επανήλθε από παροπλισμό.

ΕΠΤΑΛΟΦΟΣ: Δεν υπήρξε κάποια διεργασία εντός του Οκτωβρίου.

ΠΑΛΑΙΟ ΑΓΙΟΝΕΡΙ: Δύο ενισχύσεις για τα μετόπισθεν, ο Κώστας Δήμου από τον Ηρακλή Θερμαϊκού και ο Θόδωρος Παπαδόπουλος από την Αναγέννηση Πλαγιάς.

ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ: Πρωτοεμφανιζόμενα δελτία οι αμυντικοί Παναγιώτης Ντούκα και Σωκράτης Παπαδόπουλος. Ήρθαν, ο αμυντικός Κώστας Σαχπεκίδης από τη Δόξα Χέρσου και ο μέσος Γιώργος Τριανταφυλλίδης από τον Κεραυνό Χωρυγίου.

ΓΕΡΑΚΑΡΙΟ: Πέντε νέα αποκτήματα: Ο αμυντικός Δημήτρης Νατσόπουλος από τον Μέγα Αλέξανδρο Νέου Γυναικόκαστρου. Ο αμυντικός Γιώργος Τοκατλίδης από τη «Θεσσαλονίκη». Ο επιθετικός Στάθης Νυδραίος από τον ΓΣ Ηλιούπολης. Ο επιθετικός Νίκος Κριτόπουλος από τον Νέστορα Όσσας. Ο επιθετικός Χαράλαμπος Καφαλίδης από τον ΓΣ Ηλιούπολης.

ΒΑΘΗ: Αποχώρησε ο μέσος Μπάμπης Σπυρόπουλος, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων στην συμπρωτεύουσα. Στον αντίποδα, ενίσχυση γιά την επίθεση ο Γιώργος Πολύμερος από τον Ηρακλή Αργυρούπολης.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Κρασιά για… Όσκαρ από τη Γουμένισσα

Μοναδική, πολυδιάστατη εμπειρία οινοτουρισμού, που περιλαμβάνει το φυσικό περιβάλλον, τους επισκέπτες, τους οινοπαραγωγούς, την πολιτιστική κληρονομιά του τόπου και τα […]

Διακοπή ρεύματος το Σάββατο σε Μεταξοχώρι, Πλαγιοχώρι, Κοκκινιά, Μελισσουργειό, Παρόχθιο, Ποντοκερασιά, Άγιο Μάρκο και Άγιο Αντώνιο

Από το Διαχειριστή Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΔΕΔΔΗΕ) ανακοινώνεται ότι το Σάββατο 23 Οκτωβρίου προγραμματίζεται διακοπή ηλεκτροδότησης στους οικισμούς […]