Μαύρη ζώη για άλλα δύο στελέχη της Τόλμης τα αδέλφια Θεόδωρος και Παναγιώτα Λάμπρου-Αθανασιάδης

Αθλητισμός /

Διενεργήθηκαν την Δευτέρα 25.6.18, στην αίθουσα του πνευματικού κέντρου της ιεράς Μητροπόλεως Πολυανής και Κιλκισίου, οι προαγωγικές εξετάσεις ζωνών για στελέχη της Τόλμης.

Την δοκιμασία των εξετάσεων υπέστησαν επιτυχώς τα αδέλφια Θεόδωρος Λάμπρου-Αθανασιάδης και Παναγιώτα Λάμπρου-Αθανασιάδου αποκτώντας την μαύρη ζώνη.

Η ύλη περιελάμβανε πούμσε (τεχνική εναντίον υποθετικού αντιπάλου), λάκτισμα και αναστολή (μπλόκ) κατά υποθετικού αντιπάλου, τεχνική λακτισμάτων, τεχνική κίνησις χεριών, αγωνιστική τεχνική, θραύσεις και θεωρία, όλα σε πολύ απαιτητικό βαθμό.

Την εξεταστική επιτροπή συγκροτούσαν οι Ιωακείμ Πεχλιβάνης (μαύρη ζώνη, επτά νταν, κούκκιβον), Γρηγόρης Χαμαλίδης (μαύρη ζώνη, έξι νταν έτου) και Σόλων Κωνσταντινίδης (μαύρη ζώνη, έξι νταν έτου).
Στα δύο στελέχη του συλλόγου απένειμαν εύσημα τόσο οι προπονητές Γιώργος, Σταύρος και Μιλτιάδης Λεμονίδης, όσο και ο πρόεδρος Παύλος Κουραλίδης.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Παρουσία… «πληθωρική»

Ο Λάζαρος Λαζαρίδης… «στενός κορσές» στον Τσίπρα. Ο Γιάννης Σαμολαδάς …. «βδέλλα» στον Μητσοτάκη. Και οι δύο κατά την διάρκεια […]