Μαθήματα α’ βοηθειών παρέδωσαν ….μαθητές του 1ου ΕΠΑΛ Κιλκίς

Κοινωνία /

Οι μαθητές της β΄ τάξης του τομέα υγείας, πρόνοιας και ευεξίας του 1ου ΕΠΑΛ Κιλκίς επισκέφθηκαν κατά το διάστημα από 7 έως 10.5.18 στο πλαίσιο του προγράμματος αγωγής υγείας «Πρώτες βοήθειες σε εφήβους» τα 1ο, 2ο, 3ο γυμνάσια Κιλκίς και τα γυμνάσια Ευκαρπίας και Καμπάνη όπου και παρουσίασαν κάποιες βασικές τεχνικές πρώτων βοηθειών σε τροχαίο ατύχημα.

Η παρουσίαση έγινε με μικρά δρώμενα που ετοίμασαν οι μαθητές του τομέα υγείας, πρόνοιας και ευεξίας, γεγονός που κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον και την προσοχή των μαθητών και των εκπαιδευτικών των ανωτέρω σχολείων. Ακολούθησε πρακτική εφαρμογή από τους μαθητές των γυμνασίων ώστε να εμπεδωθεί η γνώση που προσφέρθηκε.

«Συγχαίρουμε μέσα από την καρδιά μας τα παιδιά και τους καθηγητές που συμμετέσχαν και υλοποίησαν το πρόγραμμα αγωγής υγείας «Πρώτες βοήθειες σε τροχαίο ατύχημα» και τους ευχαριστούμε θερμά που συντέλεσαν στην προβολή του σχολείου τους ως κυψέλη εργασίας και δημιουργικότητας», τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Ατυχής επιλογή

Κάθε έκθεση εικαστικού ή ιστορικού ή λαογραφικού ή γενικώς πολιτιστικού περιεχομένου δεν είναι έκθεση προϊόντων του πρωτογενούς ή του δευτερογενούς […]