Ματαιώνονται οι κομματικές εκδηλώσεις της Νέας Δημοκρατίας

Πολιτική /

Λόγω της αιφνίδιας απώλειας του πρώην Υπουργού της Νέας Δημοκρατίας και βουλευτού Νομού Βοιωτίας κ. Ευάγγελου Μπασιάκου ματαιώνονται όλες οι προγραμματισμένες κομματικές εκδηλώσεις από την Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου μέχρι και την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου.

Από την τελευταία παρουσία του Βαγγέλη Μπασιάκου στο Κιλκίς

Από την τελευταία παρουσία του Βαγγέλη Μπασιάκου στο Κιλκίς


ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΑΝΤΑ

Ο Βαγγέλης Μπασιάκος δεν ήταν απλά ένας καλός συνάδελφος. Ήταν ένας ευγενικός και διακριτικός άνθρωπος, ένας αγωνιστής της παράταξης που για χρόνια επιδοκίμαζαν με την ψήφο τους οι συμπατριώτες του.

Όταν το περασμένο Σεπτέμβριο επισκέφθηκε το Κιλκίς είχα την ευκαιρία να τον γνωρίσω ακόμα καλύτερα και να εκτιμήσω τις γνώσεις και το ήθος του.
Χθες βράδυ είμασταν μαζί στην τελευταία επιτροπή της κοινοβουλευτικής του θητείας.
Σήμερα το μεσημέρι θα ταξίδευε για το εξωτερικό…

Ο απρόσμενος θάνατος του μας συγκλόνισε όλους.
Καλό Παράδεισο φίλε Βαγγέλη
Την παρουσία σου θα την αισθανόμαστε πάντα δίπλα μας.


ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΚΑΖΑΝΤΖΙΔΗ

Για την αιφνίδια απώλεια του πρώην Υπουργού, βουλευτή Ν. Βοιωτίας της ΝΔ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΜΠΑΣΙΑΚΟΥ εκφράζω τα θερμά μου συλλυπητήρια στους οικείους του.
Αιώνια η μνήμη του. Καλό Παράδεισο.


ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΝΑΤΑΣΣΑΣ ΣΩΤΗΡΙΑΔΟΥ

Έφυγε πρόωρα απο κοντά μας ο πρωην Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και βουλευτής ΝΔ νομού Βοιωτίας, Ευάγγελος Μπασιάκος. Τον γνώρισα τον περασμένο Σεπτέμβρη, οταν επισκέφθηκε το Κιλκίς και τον ξεναγήσαμε σε παραγωγικές μονάδες και κοινωνικές δομές του νομού. Ενας συνεπής πολιτικός που δούλευε αθόρυβα, γι´ αυτό και είχε κερδίσει την εμπιστοσύνη των συμπατριωτών του επι σειρά ετών. Ενας πατριώτης που τίμησε την πατρίδα μας, αλλα και την παράταξη μας.
Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του.