Γιατί …τώρα;

Κιλκισιώτικες κουβεντούλες /

Τον μεθοριακό σταθμό των Ευζώνων επισκέφθηκε τις προάλλες ο βουλευτής β’ Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Μάρδας συνοδευόμενος από τον βουλευτή Κιλκίς του κυβερνώντος κόμματος Θόδωρο Παραστατίδη και εκπροσώπους του εμπορικού κόσμου του Πολυκάστρου, προκειμένου να έχει ιδίαν αντίληψη γιά τις καταγγελίες, που αφορούν σε διακίνηση νωπών προϊόντων, χωρίς τα απαραίτητα πιστοποιητικά, αλλά και μία σειρά άλλων θεμάτων, που αφορούν στον εφοδιασμό Ελλήνων με καύσιμα από τα Σκόπια, την μαζική προσέλευση στα καζίνο της Γευγελής, που προκαλούν στρεβλώσεις στην τοπική αγορά του Κιλκίς, αλλά και της Θεσσαλονίκης.

Άλλωστε, γιά τα ζητήματα αυτά θα έχει, εξ όσων έχουν δημοσιοποιηθεί, και συνάντηση στις 6 Απριλίου με τον πρόεδρο του επιμελητηρίου Κιλκίς Παύλο Τονικίδη, στο πλαίσιο σχετικής σύσκεψης, με σκοπό να κωδικοποιηθεί το σύνολο των μέτρων γιά την αντιμετώπιση των προβλημάτων.

Λόγους επίσκεψης γιά τους οποίους, βεβαίως, ουδείς μπορει να προβάλει αντιρρήσεις, παρά μόνον απορίες, διότι όλα αυτά δεν έγιναν όταν ο κ. Μάρδας κατείχε υπουργικό θώκο σε αντίθεση με την τροπολογία γιά την ενίσχυση «απόρων» υπουργών με καταβολές ενοικίων, που και κατατέθηκε και νύχτα ψηφίσθηκε λίγο πριν τον Δεκαπενταύγουστο του 2015, όταν «όλα τ’ έσκιαζε η φοβέρα και τα πλάκωνε το …Grexit»!

Περισσότερα

Δεύτερη θητεία

Τέτοια εποχή πριν από πέντε χρόνια ανακοίνωνει την πρόθεση του να διεκδικήσει την δημαρχία στον δήμο Παιονίας ο Χρήστος Γκουντενούδης. […]

Φόλες κοντά σε πλατείες

Εισπνεόμενες φόλες από ισχυρά φυτοφάρμακα, έκαναν την εμφανισή τους στον οικισμό του Δροσάτου αυτές τις μέρες. Αρκεί να έρθει κάποιος […]

Δείτε ακόμα