Λήστεψαν ζευγάρι ηλικιωμένων στα Ρύζια με χρήση σωματικής βίας

Γενικά /

Θρασύτατη ληστεία σημειώθηκε στα Ρύζια Παιονίας από δύο αγνώστους μέχρι στιγμής δράστες, όταν παραβίασαν την είσοδο μονοκατοικίας του οικισμού, όπου διέμενε ζευγάρι ηλικιωμένων.

Με χρήση σωματικής βίας ακινητοποίησαν έδεσαν και φίμωσαν τον 79χρονο ιδιοκτήτη και την 75χρονη συζυγό του και εν συνεχεία αφαίρεσαν χρηματικό ποσό 450 ευρώ και διάφορα χρυσαφικά.

Ήταν τέτοιο το μένος των αδίστακτων δραστών, όταν βιαιοπραγούσαν εις βάρος των δύο ανυπεράσπιστων ηλικιωμένων που η 78χρονη χρειάσθηκε να διακομισθεί για νοσηλεία στο γενικό νοσοκομείο -κέντρο υγείας Γουμένισσας.

Το περιστατικό έχει προκαλέσει την οργή των κατοίκων της ευρύτερης περιοχής, που απαιτούν απο τις αρμόδιες τοπικές αρχές συντονισμένη δράση, ώστε να εξαλειφθεί το φαινόμενο της ασύδοτης δράσης κλεφτών με στόχο ακριβώς τις κατοικίες ηλικιωμένων συμπολιτών, που σε τέτοιες περιπτώσεις είναι εντελώς ανυπεράσπιστοι και μένουν κυριολεκτικώς έρμαιο των διαθέσεων των αδίστακτων κακοποιών.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Ατυχής επιλογή

Κάθε έκθεση εικαστικού ή ιστορικού ή λαογραφικού ή γενικώς πολιτιστικού περιεχομένου δεν είναι έκθεση προϊόντων του πρωτογενούς ή του δευτερογενούς […]