Λήστευσαν ζεύγος ηλικιωμένων με χρήση βίας και τους πήραν 14.000 ευρώ

Γενικά /

Ληστεία εις βάρος ζεύγους ηλικιωμένων σημειώθηκε σε μονοκατοικία στις Μάνδρες του Κιλκίς.

Συγκεκριμένα τα ξημερώματα της Τρίτης 22.11.16 τέσσερις άγνωστοι δράστες έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους, διέρρηξαν μονοκατοικία σε περιοχή του Κιλκίς και με την χρήση σωματικής βίας, ακινητοποίησαν και δέσμευσαν ζευγάρι ημεδαπών, ηλικιών 67 ετών (γυναίκα) και 73 ετών (άντρας), που εκείνη την ώρα κοιμόταν.

Ακολούθως, ερεύνησαν τους χώρους του σπιτιού και αφαίρεσαν σύμφωνα με τους παθόντες το χρηματικό ποσό των 14.000 ευρώ και χρυσαφικά αξίας 4.000 ευρώ.

Επί πλέον οι δράστες αφαίρεσαν από παρακείμενο στην οικία κατάστημα ιδιοκτησίας του παραπάνω ζευγαριού διάφορα εμπορεύματα αξίας 1.500 ευρώ και διέφυγαν με όχημα που είχαν σταθμεύσει σε κοντινό σημείο.

Οι παθόντες μεταφέρθηκαν με σταθμό του ΕΚΑΒ σε νοσοκομείο της περιοχής. Οι έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών και η προανάκριση διενεργούνται από το Τμήμα Ασφάλειας Κιλκίς.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Ένας ρόλος διαφορετικός

Την ημέρα νύχτα έχει κάνει ο Θέμης Ανθρακίδης, ώστε να έχει επαφές με τους πολίτες του Κιλκίς, προκειμένου να ενημερώνεται […]

Ένας …«φανερός δείπνος»

Ολοένα και πληθαίνουν οι διεργασίες, συναντήσεις και συζητήσεις μεταξύ των προσώπων, που προέρχονται από τον χώρο της τοπικής αυτοδιοίκησης, και […]