Λήστεψαν ζευγάρι ηλικιωμένων στη Μικρόβρυση με χρήση σωματικής βίας

Γενικά /

Θρασύτατη ληστεία σημειώθηκε στην Μικρόβρυση Μουριών από αγνώστους μέχρι στιγμής δράστες σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, όταν παραβίασαν την είσοδο μονοκατοικίας του οικισμού, όπου διέμενε ζευγάρι ηλικιωμένων τα ξημερώματα της Τρίτης 5.12.17.

Με χρήση σωματικής βίας ακινητοποίησαν έδεσαν και φίμωσαν τον 80χρονο ιδιοκτήτη και την 77χρονη συζυγό του και εν συνεχεία αφαίρεσαν χρηματικό ποσό 450 ευρώ και μία κυνηγητική καραμπίνα.

Οι δράστες με την απειλή μαχαιριού, αφαίρεσαν χρηματικό ποσό 1400 ευρώ ενώ για να αποσπάσουν τα χρήματα βιαιοπράγησαν εις βάρος των δύο ανυπεράσπιστων ηλικιωμένων που ευτυχώς όμως δεν χρειάσθηκαν να τους προσθερφούν πρώτες βοήθειες. Τις έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών και την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Κιλκίς.

Το περιστατικό έχει προκαλέσει την οργή των κατοίκων της ευρύτερης περιοχής, που απαιτούν απο τις αρμόδιες τοπικές αρχές συντονισμένη δράση, ώστε να εξαλειφθεί το φαινόμενο της ασύδοτης δράσης κλεφτών με στόχο ακριβώς τις κατοικίες ηλικιωμένων συμπολιτών, που σε τέτοιες περιπτώσεις είναι εντελώς ανυπεράσπιστοι και μένουν κυριολεκτικώς έρμαιο των διαθέσεων των αδίστακτων κακοποιών.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Ατυχής επιλογή

Κάθε έκθεση εικαστικού ή ιστορικού ή λαογραφικού ή γενικώς πολιτιστικού περιεχομένου δεν είναι έκθεση προϊόντων του πρωτογενούς ή του δευτερογενούς […]