Λεωνίδας Δημητριάδης: Την 15η Μαίου η αντίστροφη μέτρηση για την πολιτική αλλαγή

Πολιτική /

Η 15η Μαίου σηματοδοτεί την κορύφωση της απόφασης του Συνεδρίου μας, το οποίο ενέκρινε καινοτόμες και βαθιές τομές στο πεδίο των πολιτικών θέσεων όσο και των καταστατικών αλλαγών

Έτσι ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία θα διαμορφώσει νέα σύγχρονη οργανωτική δομή συμπαγούς πολιτικού φορέα, παράγοντας πολιτική από κάτω προς τα πάνω, ώστε να δημιουργήσει στελέχη, που θα πυροδοτήσουν τη δυναμική και την κοινωνική διεισδυτικότητα αντί της απλής παρουσίας τους ως οργάνων συντονισμού εργασίας, διαμορφώνοντας ορίζοντα με σαφήνεια τις πολιτικές επιλογές, τη δομή και τα όργανά του, καθιστώντας,
παράλληλα, συμμέτοχους σε αυτήν την ανασυγκρότηση όλους τους προοδευτικούς πολίτες.

Θα πρέπει η ταυτότητα του να περιλαμβάνει μια νέα πολιτική και κοινωνική πλειοψηφία, που θα διαμορφώσει τη νέα νίκη της αριστεράς, του σοσιαλισμού, της οικολογίας, της μεγάλης προοδευτικής δημοκρατικής παράταξης για την απαλλαγή της χώρας από την νεοφιλελεύθερη αντίληψη και τις κοινωνικές ανισότητες που φέρει.

Η αριστερά σε συμπόρευση με την προοδευτική κοινωνική πλειοψηφία να αναδείξουν ενα κοινωνικό και παραγωγικό μοντέλο που να δίνει διέξοδο ανασυγκρότησης και συνοχής στις δυνάμεις της πραγματικής οικονομίας και τους συντελεστές της.

Είναι τώρα λοιπόν η ώρα το αίτημα της πολιτικής αλλαγής να ταυτισθεί με ένα άλλο παραγωγικό και κοινωνικό μοντέλο ανάπτυξης.

Συμμετέχω και στηρίζω το εγχείρημα του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχιί και τον πρόεδρο μας Αλέξη Τσίπρα στον δρόμο της υλοποίησης των αποφάσεων του συνεδρίου μας, με τις δημοκρατικές δυνάμεις του λαού μας, να τις εμπνεύσουμε, να τις συνεγείρουμε, να συστρατευθούμε ,και να ανατρέψουμε τη νεοφιλελεύθερη λαίλαπα του αυταρχισμού, της κοινωνικής αναλγησίας ,και της ανασφάλειας της κοινωνίας μας….

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ
Γεννήθηκα στον Καμπάνη Κιλκίς πριν 55 χρόνια ,εργάζομαι ως Ασφαλιστικός πράκτορας, επίσης έχω ενεργό δράση στο χώρο του διαδυκτίου, καθώς είμαι ο ιδιοκτήτης του blog TOPROTOVIOLI,GR.

Με συνδικαλιστική και πολιτική δράση, διετέλεσα:

Γραμματέας Ν.Ε ΠΑΣΟΚ Κιλκίς, μέλος Π.Ε Κεντρικής Μακεδονίας Πασοκ, μέλος Κ.Ε ΠΑΣΟΚ

Υποψήφιος βουλευτής Κιλκίς ΠΑΣΟΚ το 2012. Το 2018 διαφώνησα και παραιτήθηκα από το ΚΙΝΑΛ λόγω των πρακτικών λειτουργειών των ηγετικών στελεχών και της φιλοδεξιάς πολιτικής που ασκούσε.

Το Φεβρουάριο του 2019 έγινα μέλος στον ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμαχία ,και εκλέχτηκα σύνεδρος στο συνέδριο του Απριλίου.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Έκαναν …τα σαράντα

Τα σαράντα της νέας νομαρχιακής επιτροπής του ΠΑΣΟΚ πρόλαβαν και έκαναν, χωρίς όμως να γνωρίζουν ότι ο πρώτος σε ψήφους […]