Λαμπρά εγκαίνια χώρου στάθμευσης στο προαύλιο της πρώην νομαρχίας

Κοινωνία /

Σε μιάν εποχή, που το πρόβλημα στάθμευσης στο Κιλκίς είναι οξύτατο μέχρις …“ασφυξίας” σχεδόν σε …όλη την πόλη, ήλθε η επαγγελματική πρωτοβουλία δύο νέων ανθρώπων του τόπου, γιά να το αμβλύνει και να δώσει μιάν “ανάσα”στους οδηγούς.

Έτσι, χάρη στον Γιώργο Ιμιρτζίδη και στην Βούλα Σαχινίδου, ένας γνώριμος στους Κιλκισιώτες όλου του νομού χώρος της πόλης, το προαύλιο του κτιρίου του πνευματικού κέντρου της ιεράς μητροπόλεως Πολυανής και Κιλκισίου, στο οποίο στεγάσθηκε επί μακρόν η νομαρχία, στην “καρδιά” του Κιλκίς, με είσοδο από την πάροδο της Ελευθερίου Βενιζέλου, διαμορφώθηκε σε έναν απολύτως λειτουργικό οργανωμένο χώρο στάθμευσης.

Ένα χώρο είκοσι θέσεων στάθμευσης γιά αυτοκίνητα και μικρά φορτηγά, οι όποιοι ιδιοκτήτες ή οδηγοί των οποίων έχουν πλέον την δυνατότητα, έναντι ελαχίστου αντιτίμου, να τα αφήνουν εκεί, έχοντας, “το κεφάλι τους ήσυχο”, χωρίς δηλαδή κανένα άγχος ή έγνοια, γιά όσο διάστημα χρειάζεται να διεκπεραιώσουν την όποια υπόθεση ή δουλειά τουςστο κέντρο της πόλης.

Η λειτουργία του νέου αυτού χώρου στάθμευσης (parking) ξεκίνησε στις αρχές του τρέχοντος μηνός, ενώ εγκαινιάσθηκε επισήμως την Τετάρτη 11.5.22 με την τελετή του Αγιασμού, στην οποία χοροστάτησε ο σεβασμιώτατος μητροπολίτης Πολυανής και Κιλκισίου κκ Βαρθολομαίος, προσδίδοντάς της ιδιαίτερη λαμπρότητα.

Παρέστησαν εκπρόσωποι και άλλων τοπικών αρχών και φορέων καθώς και αρκετοί από τους πρώτους χρήστες.

Η λειτουργία του χώρου
Ο χώρος λειτουργεί καθημερινώς από τις 8 το πρωί, παρέχοντας δυνατότητα και παρατεταμένης στάθμευσης επί 24ώρου βάσεως, αλλά και μηνιαίας ύστερα από συνεννόηση.
Διαθέτει και σκεπαστές θέσεις στάθμευσης, ενώ όλα τα σημεία του καταγράφονται και επιβλέπονται από κλειστό κύκλωμα.

Το κόστος χρήσης ανέρχεται σε δύο ευρώ την πρώτη ώρα και ένα ευρώ την κάθε επόμενη.
Τέλος, τα τηλέφωνα επικοινωνίας είναι 23410.27303 και 6944.20404.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα