Λαϊκισμός γιά …«χρυσό μετάλλιο»

tsipras-gerovasili-pappas-syriza-adeies-maxitis-kilkisΜετά την απόφαση του ΣτΕ για την αντισυνταγματικοτητα του νομού Παππά για τις τηλεοπτικές άδειες ειπώθηκε ότι χειρότερο έχει ειπωθεί από κυβερνητικό εκπρόσωπο τουλάχιστον όσο ζω. Η Όλγα Γεροβασίλη με τα λόγια της κατάφερε να μείνει στην ιστορία για την πιο εμετική ανακοίνωση κυβέρνησης τα τελευταία χρόνια.

Ο Αλέξης μας που ό,τι έχει πει έχει βγει το αντίθετο για άλλη μια φορά έπιασε την μια στο εκατομμύριο πιθανότητα που έδινε εν όψει ΔΕΘ στο να κυρηχθεί αντισυνταγματικός ο νόμος για τις τηλεοπτικές άδειες.

Παρόμοιες πιθανότητες έδινε και στο να κλείσουν οι γείτονες τα σύνορα τους όσον αφορά στο προσφυγικό όπως και ίδιες πιθανότητες έδινε στο ότι αποκλείεται να μη μας παρακαλάει να μας δανείσει η Φράου Μέρκελ. Και μετά από όλα αυτά απορώ πως δεν έχει κερδίσει το Τζόκερ. Θα ήταν εκατομμυριουχος τώρα.

Αφού λοιπόν έπιασε τα άπιαστα η πρωθυπουργάρα μας έβαλε την Όλγα να προσπαθήσει προσπαθήσει να συγκινήσει τα πλήθη. Έστρεψε τα «βέλη» του και έριξε τις μπηχτές του στην Δικαιοσύνη που έχει επικυρώσει όπως είπε τα προηγούμενα «μνημόνια» μαζί βεβαίως και με τα δικά του. Αλλά άλλο αυτό. Άφησε να εννοειθεί ότι η Δικαιοσύνη ελέγχεται. Η ίδια Δικαιοσύνη που πριν κάποιες ημέρες αυτός της έταζε προς ευνοϊκή μεταχείριση. Αλλά άλλο αυτό.

Είπε ακόμη το χειρότερο όλων. Ότι με την απόφαση της Δικαιοσύνης παιδιά δεν θα πάνε στο σχολείο και άνθρωποι σε δουλειές. Διότι η απόφαση του ΣτΕ στερεί τα κονδύλια που θα δινόταν για αυτούς τους ανθρώπους. Άσχετα αν δεν τα είχαν πάρει ακόμη και τα είχανε μοιράσει. Άλλο αυτό. Είχαν το θράσος να λαϊκίσουν σε βαθμό …χρυσού μεταλλίου και να προσπαθήσουν να στρεψουν τον κόσμο ενάντια στους ανώτατος δικαστές. Αυτούς που εφαρμόζουν τον νόμο και δεν ακούν τον παλμό της κοινωνίας όπως πολύ άστοχα είχε δηλώσει ένας εξ αυτών.

Και τι κατάφεραν με αυτό; Να «σφραγίσουν» την «ταφόπλακα» στον «λάκκο» που τόσο καιρό δημιουργούσε με τις επιλογές του ο πρωθυπουργός της Ελλάδας. Μετά από ψέμματα που όμοια τους δεν έχουν ειπωθεί στην εποχή της μεταπολιτευσης, έπειτα από άγνοια που δεν έχει υπάρξει σε πολιτικούς οι οποίοι δηλώνουν πολιτικοί, μετά από καλλιέργεια διχασμού, στρεμμάτων ίσα με τη χώρα. Και έπειτα από κωλοτούμπες που θα ζήλευε και ο καλύτερος αθλητής της ενόργανης γυμναστικής.

Δυστυχώς κύριε Τσίπρα χάσατε και μαζί με εσάς χάθηκε και η Ελπίδα που πάνω σε αυτή πατήσατε για να αναλάβετε την εξουσία. Πατήσατε τόσο πολύ που το μόνο που καταφέρατε ήταν να τη συνθλίψετε. Και η ιστορία μένει, εσείς μάλλον όχι.

Γράφει ο/η

Αθανάσιος Τατάρογλου
Χημικός που κάνει μεταπτυχιακό στα λογιστικά :) Θα με πετύχετε Κιλκίς ή Σαλονίκη να κάνω βόλτες, πάντα παρέα με αγαπημένους ανθρώπους :) Θα με ακούσετε στις RadioXimeies φυσικά από τη συχνότητα του Ράδιο Μαχητής 87.8 FM !!! Θα με διαβάσετε στην Ημερήσια και στον Μαχητή ;) Κολλημένος με τα social media και την τεχνολογία, ολίγον τι Gadgetakias :) Δηλώνω Brainiac και ανήκω στο κίνημα των Chioumoristas !!! Πιστός στην οικογένεια και τους φίλους.- Α! και τα σημαντικά... Τοξότης με ωροσκόπο Παρθένο ;) Περισσότερα για μένα θα βρείτε εδώ -> http://about.me/athanasios_tataroglou
Περισσότερα

Ποιότητα ζωής σε ασθενείς με χρόνια νόσο

Με τον όρο Ανακουφιστική Ιατρική αναφερόμαστε στην εφαρμογή της κατάλληλης ιατρικής φροντίδας σε ασθενείς που υποφέρουν από μια ανίατη νόσο, παρέχοντάς τους ποιότητα ζωής μέσα από τη συνεργασία επιστημόνων (π.χ. ιατρών, νοσηλευτών, Περισσότερα →

25 Ιουνίου 2017

Ε όχι και εξίσωση μιας ημέρας μνήμης με ένα τηλεοπτικό παιχνίδι

Ένας χαμός, ένας πανικός και μια ατελείωτη-θα μου επιτρέψετε την έκφραση-μπουρδολογία ζήσαμε τις προηγούμενες μέρες με αφορμή την προβολή επεισοδίου του γνωστού ριάλιτις με τίτλο σαρβάιβορς(survivor), με αγώνισμα μεταξύ Ελλήνων και Τούρκων Περισσότερα →

30 Μαΐου 2017

Αποτελεσματικός εκπαιδευτικός και οι δεξιοτητές του στην τάξη

Μελετητές της ανθρώπινης συμπεριφοράς υποστηρίζουν πως οι παράγοντες που καθίστανται ευνοϊκοί για την ανάπτυξη απειθαρχίας και παραβατικής συμπεριφοράς δεν έχουν ακόμη πλήρως διευκρινιστεί. Τα τελευταία μάλιστα χρόνια, το πρόβλημα της παιδικής και Περισσότερα →

21 Μαΐου 2017