Να γίνει η Γουμένισσα γαστρονομικό κέντρο, επιδιώκει ο εμπορικός σύλλογος

Κοινωνία /

Είναι ένα από τα ξεχωριστά καταστήματα εστίασης της Γουμένισσας, με ιδιοκτήτη τον αντιπρόεδρο του τοπικό εμπορικού συλλόγου Χρήστο Τουλούπη.

Με πρωτοβουλία του τελευταίου, την οποία υιοθέτησε σύσσωμος ο εμπορικός σύλλογος Γουμένισσας, το καταξιωμένο «La Rose» («Λα Ροζ»=«Το τριαντάφυλλο») με τις ξεχωριστές εδεσματικές απολαύσεις, ανάγεται πλέον σε «εργαλείο» του συλλόγου γιά την ανάδειξη της Γουμένισσας σε κέντρο προβολής της τοπικής γαστρονομίας και γευσιγνωσίας.

Σ’ αυτό το πλαίσιο εντασσόταν και η εκδήλωση της Κυριακής 2.2.20, με τον καθηγητή γαστρονομίας, σεφ και συμελιέ Γιώργο Παλησίδη και τον Ιταλό σεφ Πασκουάλε Λέμπο, ιδιοκτήτη του φημισμένου καταστήματος «Mare e monti» («Μάρε ε Μόντι»=«Θάλασσα και βουνά»), του Πανοράματος Θεσσαλονίκης οι οποίοι παρουσίασαν ένα εκλεκτό μενού με τις νέες τάσεις στην εστίαση.

Οι προσκεκλημένοι απόλαυσαν μοσχαρίσια μπριζόλα ωρίμανσης από την κρεαταγορά Χατζηαγγελίδη, φρέσκα ζυμαρικά μαγειρεμένα μέσα σε κεφάλι «γκράνα πάντανο» και εξαιρετικά ορεκτικά και σαλάτες, με την συνοδεία εκλεκτών κρασιών (λευκού, ροζέ, ερυθρού) από το οινοποιείο Βαλτάρα.

Σημειώνεται, ότι αμφότεροι οι σεφ είναι μέλοι του Ελληνοϊταλλικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης με το οποίο συνεργάσθηκε ο εμπορικός σύλλογος Γουμένισσας γι’ αυτήν την άκρως επιτυχή εκδήλωση.

«Ευχαριστούμε όλους όσους συνεργάσθηκαν με τον σύλλογό μας γιά την διοργάνωση της εκδήλωσης καθώς και όσους ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση, και ανανεώνουμε το ραντεβού μας …γιά την επομένη», ανέφερε ο πρόεδρος του συλλόγου Σάκης Τραχανίδης και ο ιδιοκτήτης του καταστήματος Χρήστος Τουλούπης.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα