ΚΤΕΛ Κιλκίς: Προληπτική απολύμανση γραφείων και λεωφορείων (Βίντεο)

Ειδήσεις Video /

«Το προλαμβάνειν πάντα είναι καλύτερο του θεραπεύειν» και ως εκ τούτου με αίσθημα ευθύνης στο ΚΤΕΛ Κιλκίς προέβησαν στην απολύμανση όλων των λεωφορείων του στόλου, ως μέτρο πρόληψης κατά του κορωνοϊού.

Ειδικό συνεργείο προχώρησε, το μεσημέρι της Κυριακής 15.3.20, στην απολύμανση όλων των χώρων των γραφείων του ΚΤΕΛ Κιλκίς και του στόλου των λεωφορείων, προληπτικά, υπό το φόβο του κορωνοϊού, προκειμένου να θωρακιστούν οι εργαζόμενοι αλλά και οι επιβάτες.

Ο πρόεδρος του ΚΤΕΛ Κιλκίς Παναγιώτης Ανρεάδης δήλωσε:

«Γίνεται μεγάλη προσπάθεια και ότι είναι ανθρωπίνως δυνατόν στον τομέα της πρόληψης, ακολουθώντας φυσικά τις οδηγίες του υπουργείου υγείας.

Τα μέτρα απολύμανσης που λάβαμε εξαρχής, εντείνονται καθημερινά, και βρισκόμενοι σε ετοιμότητα χθες το μεσημέρι προχωρήσαμε προληπτικά στην απολύμανση των λεωφορείων με ειδικά σκευάσματα και απολυμαντικά σπρέι, εγκεκριμένα από τον ΕΟΦ και από εξειδικευμένα εξωτερικά συνεργεία.

Παράλληλα, απολυμάνθηκαν οι εσωτερικοί και εξωτερικοί χώροι του κεντρικού μας σταθμού (διάδρομοι, καθίσματα, χώροι αναμονής) για προληπτικούς λόγους, ώστε όλα τα λεωφορεία μας, αλλά και οι χώροι αναμονής-εργασίας της εταιρείας να είναι ασφαλείς τόσο για το επιβατικό κοινό, όσο και για τους εργαζόμενους μας.

Οδηγοί και προσωπικό της ΚΤΕΛ φροντίζουν για την καθαριότητα και στο αμαξοστάσιο, εφαρμόζοντας τα σχετικά πρωτόκολλα της εταιρείας εδώ και χρόνια, και είναι έτοιμοι να σας παρέχουν οποιαδήποτε πληροφορία».

Παράλληλα, ο κ. Ανδρέδης ζήτησε από το επιβατικό κοινό να είναι προσεκτικό και να τηρεί όλους τους κανόνες υγιεινής.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Μακάρι να “ταράξει”

“Ήλθε”, από ό,τι φαίνεται, για να “ταράξει τα νερά” σε πολλά πράγματα ο κορωνοϊός. Μακάρι να “ταράξει” και τα μυαλά […]

Περί ρωγμής

Διά της μεθόδου περιφοράς πραγματοποιήθηκε η ψήφιση των θεμάτων του δημοτικού συμβουλίου της Δευτέρας 23.3.20 γιά τον δήμο Παιονίας, λόγω […]

Που χρεώνεται το κρούσμα

Σερραίος λένε με αποκλειστική είδηση τους τοπικά μέσα ενημέρωσης το δεύτερο ή τρίτο (μπορεί και τέταρτο) κρούσμα κορωνοϊού στα όρια […]