Κλινική Covid-19 και πάλι η ορθοπεδική του νοσοκομείου Κιλκίς

Γενικά /

Σε κλινική νέου κορωνοϊού ή covid19 μετατράπηκαν από την Πέμπτη 14.10.21 οι εγκαταστάσεις της ορθοπεδική κλινική του νοσοκομείου Κιλκίς, η οποία θα λειτουργήσει στο εξής, και μέχρι νεωτέρας, στις αντίστοιχες της χειρουργικής.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η απόφαση αυτή ελήφθη εξ αιτίας των πολλών εισαγωγών στο νοσοκομείο για νοσηλεία από covid19, σε συνδυασμό με τις «χτυπητές» ελλείψεις σε εξειδικευμένο ιατρικό προσωπικό (αναισθησιολόγου, πνευμονολόγου, ειδικού παθολόγου).

Έτσι, η κατάσταση έφτασε στο σημείο να αδυνατεί η κλινική covid19 της γ΄πτεύρυγας του νοσοκομείου, οπότε κατέστη αναγκαία η δέσμευση και των εγκαταστάσεων της ορθοπεδικής.

Κατά τα λοιπά, μόλις πριν δύο ημέρες, η υφυπουργός υγείας Ασημίνα Γκάγκα, κατά την επίσκεψη πάνω από όλα «αστραπή» που πραγματοποίησε στο Κιλκίς εξέφρασε… τον ενθουσιασμό της για το επίπεδο και τον τρόπο λειτουργίας της κλινικής Covid 19 του νοσοκομείου Κιλκίς!

Περισσότερα

Η χειροτονία του νέου μητροπολίτη Πολυανής και Κιλκισίου κκ. Βαρθολομαίου (Φώτο-Βίντεο)

Στον ιερό μητροπολιτικό ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Αθηνών τελέστηκε σήμερα, Σάββατο 16 Οκτω­βρίου, η χει­ρο­το­νία του Εψη­φι­σμέ­νου Μη­τρο­πο­λί­του Πολυανής και […]

Δείτε ακόμα

Συνάντηση στο Be My Guest Athens

Το πρωινό του Σαββάτου στο ξενοδοχείο Be My Guest Athens στο Θησείο, του γνωστού συμπατριώτη μας επιχειρηματία Νίκου Ανθρακίδη, βρέθηκε […]