Κ.Σιωνίδης: «Δεν κάνουμε καμία συναλλαγή ούτε για το σήμερα ούτε για το αύριο αυτού του τόπου»

Πολιτική /

Ο δήμαρχος Παιονίας Κώστας Σιωνίδης απαντώντας σε ερώτημα που του απεύθυναν οι διοργανωτές του συλλαλητηρίου, που έγινε στις 30 Ιουνίου στο Πολύκαστρο σχετικά με τις πρόσφατες εγκρίσεις έργων του δήμου και συγκεκριμένα για αυτό του σταδίου Πολυκάστρου ύψους 600.000 ευρώ, είπε:

«Σαν δήμος υποβάλουμε και θα συνεχίσουμε να υποβάλουμε προτάσεις για έργα, όπου και όποτε έχουμε την δυνατότητα και θα διεκδικούμε ταυτόχρονα την έγκριση τους.

Οι περισσότερες προτάσεις που έχουμε υποβάλει μέχρι σήμερα (όπως αυτή του δημοτικού σταδίου του Πολυκάστρου) απευθύνονται σε διαφορετικά Υπουργεία και προγράμματα και δεν έχουν σχέση με το υπουργείο μεταναστευτικής πολιτικής.

Παρακαλώ να μην τα συνδέεται, διότι αδικείτε και την διοίκηση και την πόλη.

Διεκδικούμε όμως έργα και επιχορηγήσεις και από το υπουργείο μεταναστευτικής πολιτικής και από το ταμείο αλληλεγγύης.

Να γνωρίζετε ότι και αύριο να αδειάσουν την Νέα Καβάλα εμείς θα συνεχίσουμε να διεκδικούμε αυτά που δικαιούμαστε, αυτά που μας ανήκουν για όλες τις φθορές που έχουν υποστεί οι υποδομές του δήμου και οι δημότες σε πολλές περιπτώσεις τα τελευταία πέντε χρόνια.

Δεν κάνουμε καμία συναλλαγή ούτε για το σήμερα ούτε για το αύριο αυτού του τόπου. Θέλω να είμαι ξεκάθαρος προς όλους τους δημότες».

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Στο δημοτικό συμβούλιο

«Ορθώς υπέβαλαν τις παραιτήσεις τους στο δημοτικό συμβούλιο, και όχι στα προεδρεία των φορέων του δήμου, των οποίων ήταν μέλη, […]

«Επί … θητείας ΜΑΣ»!

Με τον «δικό» του τρόπο σχολίασε ο πρώην δήμαρχος Κιλκίς Δημήτρης Σισμανίδης την αναφορά του συνονόματου νυν Κυριακίδη, κατά την […]