Ο Κ.Πουντζουκίδης στην προεδρεία της Νίκης Ευκαρπίας με προπονητή τον Σ.Πορφυρίδη

Αθλητισμός /

Κατάγεται από την Ευκαρπία, έχει σχέση με όλο το φάσμα του αθλητισμού, και θέλησε να προσφέρει στον αθλητισμό του τόπου καταγωγής του με ενεργό ανάμιξη στα διοικητικά του εκεί εδρεύοντος ιστορικού ποδοσφαιρικού συλλόγου Νίκης.

Έτσι, ο πασίγνωστος στο φίλαθλο κοινό του νομού συν προπονητής τέκβον-ντο του Άθλου Κιλκίς Κωνσταντίνος Πουντζουκίδης εξελέγη στην προεδρεία του προαναφερθέντος συλλόγου.

Αμέσως μετά την εκλογή του ο κ.Πουντζουκίδης δήλωσε τα εξής: «Είμαι πολύ χαρούμενος, που αναλαμβάνω τις τύχες του ιστορικού συλλόγου της Ευκαρπίας. Θέλησα, σε ό,τι αφορά στο σκέλος του ποδοσφαίρου, να συνδεθεί η έναρξη λειτουργίας κέντρου δημιουργικής απασχόλησης παιδιών (ΚΔΑΠ) του Άθλου Κιλκίς να συνδεθεί με την ομάδα του χωριού μου, και αυτός ο αντικειμενικός σκοπός πέτυχε.

Από εκεί και πέρα, όσοι την στελεχώνουμε, οφείλουμε να της δώσουμε προοπτική, με προγραμματισμό και συνεχή προσπάθεια.

Ο ΣΤΑΘΗΣ ΠΟΡΦΥΡΙΔΗΣ
Την τεχνική ηγεσία αναλαμβάνει ο πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ Θεσσαλονίκης, με ειδικότητα στο ποδόσφαιρο, Στάθης Πορφυρίδης, για τον οποίο πιστεύω ακραδάντως, ότι θα δώσει πνοή και ώθηση στην Νίκη.

Συγχρόνως, επιδιώκουμε να αποκτήσει «βάθος» και στερεές βάσεις, με τμήματα υποδομής τα οποία θα λειτουργούν στο πλαίσιο του Άθλου και θα είναι τροφοδότες της Νίκης.

Εκφράζω τις θερμέ ευχαριστίες μου προς τον σύλλογο και τον φίλαθλο κόσμο της γενέτειράς μου για την εμπιστοσύνη, με την οποία με περιέβαλαν, εκλέγοντάς με πρόεδρο του συλλόγου».

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Έπρεπε να προλάβει

Άρον-άρον έφυγε ο Σιωνίδης από την συνάντηση, που είχαν το Σάββατο 8-9-18 σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης του Κιλκίς νεοδημοκρατικά […]