Ο K.Πάταρας πρόεδρος της ΕΠΣ Κιλκίς και μετά την προσαρμογή της στο νέο θεσμικό πλαίσιο

Αθλητισμός /

Με τον νόμο 4726/20 αναμορφώθηκε το θεσμικό πλαίσιο αρχαιρεσιών σε φορείς, όργανα και νομικά πρόσωπα του αθλητισμού.

Βάσει αυτού του νέου θεσμικού πλαισίου οι ενώσεις ποδοσφαιρικών σωματείων διοικούνται πλέον από εκτελεστική επιτροπή, και όχι από διοικητικό συμβούλιο, γι’ αυτό και υποχρεώθηκαν σε σχετική προσαρμογή, με εκλογές, στις οποίες είχαν δικαίωμα συμμετοχής, μόνον 23 σωματεία, όσα δηλαδή, βάσει του ίδιου νόμου, έχουν ήδη ενταχθεί στο μητρώο αθλητικών σωματείων της γενικής γραμματείας αθλητισμού (ΓΓΑ).

Τα υπόλοιπα θα αποκτήσουν το ίδιο δικαίωμα, όταν και αυτά προχωρήσουν στην ίδια προσαρμογή και ενταχθούν στο εν λόγω μητρώο.

Οι εκλογές διενεργήθηκαν την Παρασκευή 6.5.22, με τον Κώστα Πάταρα, που ήταν και ο μόνος υποψήφιος, να «αναβαπτίζεται» στην προεδρεία παμψηφεί… «παρά κάτι», συγκεντρώνοντας 22 από τις 23 ψήφους.

Γιά τις άλλες δέκα θέσεις της εκτελεστικής επιτροπής εξελέγησαν οι Σάββας Κουραλίδης (19), Γιάννης Μαυρόπουλος (17), Δημήτρης Νίκογλου (16), Δημήτρης Μπαλάσκας (15), Αβράαμ Μελετίδης (14), Λάζαρος Παπαδόπουλος (13), Γιάννης Τόδας (13), Σύμος Κωνσταντινίδης (12), Γιαννούλα Μουρτιάδου (12) και Θεόκλητος Παπαδόπουλος (11), με την κατανομή των επί μέρους αξιωμάτων να ακολουθεί εντός της εβδομάδος.

Αναπληρωματικοί είναι οι Σπύρος Μιχαηλίδης (8), Γεωργία Τριανταφυλλίδου (8), Αθανάσιος Τριανταφυλλίδης (8), Γιάννης Πασχαλίδης (6) και Τριαντάφυλλος Τσαρίδης (5).

Την εκτελεστική επιτροπή συγκροτούν οι Πέτρος Αναστασιάδης (18), Βικτωρία Τσιρέλη (17) και Χρήστος Πεχλιβάνης (12), με αναπληρωματικό τον Ιορδάνη Χατζηαράπη (11), με τον πρόεδρο να προκύπτει από ψηφοφορία ανάμεσα σε αυτούς, επίσης εντός της εβδομάδος.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Μέλος ή φίλος;

Παρακολουθώ τους τελευταίους μήνες την κοπιώδη προσπάθεια όλων των κομμάτων να αυξήσουν τα μέλη τους. Στόχος, η αντιστοίχιση της εκλογικής […]

Ακούει κανείς

Από τον συντοπίτη μας συνταξιούχο καθηγητή Θεόφιλο Γουλτίδη λάβαμε την παρακάτω επιστολή διαμαρτυρίας γιά όσα συμβαίνουν στο Κιλκίς και σας […]