Πορεία καταξίωσής του ακολουθεί και στο εξωτερικό ο Κώστας Καβακιώτης

Πολιτισμός /

Ο αξιόλογος Κιλκισιώτης ηθοποιός, που εργάζεται στο Λονδίνο, πρωταγωνιστεί στην θεατρική κωμωδία του Ντάριο Φο «Ελεύθερο Ζευγάρι», που παίζεται στο θέατρο «Etcetera» («Ετσέτερα»=Κτλ.) της περιοχή Κάμντεν του κεντρικού Λονδίνου σε σκηνοθεσία της Βρετανίδας Χάννα Κίγκλεϋ.

Σε επικοινωνία του «Μ» μαζί του ο Κώστας Καβακιώτης αναφέρθηκε σε συντομία στην υπόθεση του έργου:

«… Είναι μία κωμωδία, που ενώ γράφτηκε το 1983 από τον βραβευμένο με Νόμπελ θεατρικό συγγραφέα, είναι απολύτως επίκαιρη, καθώς εξερευνά την σχέση των δύο φύλων και την σεξουαλική πολιτική σε ένα «ανοιχτό» γάμο. Ο σύζυγος πείθει την αυτοκτονική γυναίκα του, ότι ένας ελεύθερος γάμος είναι απολύτως φυσιολογικός και ξεκινά να γνωρίζει γυναίκες παρόλη την οργή της γυναίκας του. Αυτή, με την σειρά της, αποφασίζει να πράξει το ίδιο, και μόλις εξομολογεί στο σύζυγό της την καινούργια της σχέση τότε είναι αυτός, που γίνεται αυτοκτονικός.

ΚΑΒΑΚΙΩΤΗΣ ΚΩΣΤΑΣ

Οι παραστάσεις ξεκίνησαν την Τετάρτη 21.3.18, με «απρόσμενη επιτυχία, καθώς είμαστε… «σόλντ άουτ», κάτι που με κάνει καθ΄όλα χαρούμενο» όπως δήλωσε ο πάντα σεμνός Κιλκισιώτης ηθοποιός.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Για…αλλού!

Σαν… αντι-Τζιτζικώστα φαίνεται ότι «την είδε την δουλειά» το Κίνημα Αλλαγής για τον πρώην νομάρχη, πρώην βουλευτή Κιλκίς και πρώην […]