Ο Κώστας Αναστασιάδης παραδίδει μαθήματα στο 3ο Γυμνάσιο Κιλκίς

Κοινωνία /

Ο διεθνούς φήμης ντράμερ Κώστας Αναστασιάδης ξεκινά να μας ταξιδέψει στην “Αρμονία του ρυθμού” σε ένα μουσικό εργαστήρι με δωρεάν μαθήματα κάθε Παρασκευή στις 17:30 έως 19:30 στο 3ο Γυμνάσιο Κιλκίς.

Στη βιωματική διδασκαλία ρυθμολογίας ο Κώστας θα μας ξεναγήσει σε μια τοιχογραφία παραδοσιακών και μοντέρνων ρυθμών που λειτουργεί ως πολύτιμη πύλη για απόδραση στο παρελθόν, με σκοπό την έκφραση μας στο παρόν μέσα από την κατανόηση του χρόνου και της ιστορίας του ρυθμού.

Με ελεύθερο μουσικό οραματισμό, θα μας προτρέψει να ρισκάρουμε, ν’ αποκτήσουμε μουσική αυτοδυναμία, μυώντας μας σε παγκόσμιες μουσικές διαλέκτους της Αφρικής των Βαλκανίων του Πόντου της Ινδίας και της σύγχρονης Jazz.

Υπό την έμπειρη, μα και ανατρεπτικού ύφους καθοδήγηση του θα μάθουμε βήμα προς βήμα τη φρασεολογία η οποία καθορίζει το στυλ της μουσικής παράδοσης, εστιάζοντας στη συμπαντική εκδοχή της αρμονίας του ρυθμού μέσω της τετρακτύς.

Το μουσικό αυτό εργαστήριο είναι ανοικτό σε μουσικούς κάθε είδους, σε αυτοσχεδιαστές και σε κάθε σπουδαστή ή επαγγελματία που θέλει να διευρύνει τους μουσικούς του ορίζοντες.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Β ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΕΠΣ ΚΙΛΚΙΣ 2018-19

Α όμιλος 1η/8η αγωνιστική ημέρα Γρίβα-Ν.Αγιονέρι Τούμπα-Ηλιόλουστο Βαπτιστής-Μ.Λειβάδια Ν.Γυναικόκαστρο-Βαλτοτόπι 2η/9η αγωνιστική ημέρα Ν.Αγιονέρι-Τούμπα Ηλιόλουστο-Βαπτιστής Μ.Λειβάδια-Ν.Γυναικόκαστρο Βαλτοτόπι-Γρίβα 3η/10η αγωνιστική ημέρα Ηλιόλουστο-Ν.Αγιονέρι […]

Θέμα προέδρου

«Το κλιμάκιο συνόδευσαν σε όλες τις επισκέψεις εγώ (σ.σ.: ποιός;), ο Ν. Τοπαλίδης, ο Ν.Αβραμίδης, ο υπεύθυνος για το νομό […]