Νέοι «μύδροι» κατά του Κ.Σιωνίδη από τον Χ.Γκουντενούδη στην βασιλόπιτα

Πολιτική /

Η εκδήλωση κοπής της βασιλόπιτας του δημοτικού συνδυασμού «Παιονία Ισχυρή» πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 8/2/20 στο πολιτιστικό κέντρο Πολυκάστρου.

Στο σχετικό ενημερωτικό δελτίο αναφέρονται,μεταξύ άλλων, και τα εξής:

«…Παρευρέθησαν δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης, πρόεδροι και μέλη τοπικών συμβουλίων καθώς και υποψήφιοι δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι ,με τους οποίους αντηλλάγησαν ευχές για μια καλύτερη νέα χρονιά, πιό δημιουργική και πιό παραγωγική για όλους και για τον τόπο μας.

Ο επικεφαλής της παράταξης, πρώην δήμαρχος Παιονίας Χρήστος Γκουντενούδης, κατά την ομιλία του ανέδειξε τις ανακολουθίες της δημοτικής αρχής και προσωπικώς του κ. Σιωνίδη , ο οποίος μέσα στους μόλις πέντε μήνες της θητείας του έχει να επιδείξει μόνο ρουσφετολογικές διευθετήσεις για ημετέρους από την μία και εκδικητικό μένος εναντίον υπαλλήλων ,που δεν τους θεωρεί «δικούς του» από την άλλη, όπως άλλωστε έχουν ήδη δημοσιευθεί στα ΜΜΕ και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.»

Ο κ. Γκουντενούδης ανέφερε χαρακτηριστικώς: «η δημοτική παράταξη ΠΑΙΟΝΙΑ ΙΣΧΥΡΗ ιδρύθηκε από όλους εμάς κι όλους εσάς μαζί για να υπηρετήσει το δήμο και τους δημότες.

Η εντολή που μας είχατε δώσει και την οποία προασπίζουμε όπως άλλωστε οφείλουμε, είναι να εργαζόμαστε με αφοσίωση και προσωπικό κόστος για το καλό του τόπου μας. Η παράταξη μας και εγώ προσωπικά, δηλώνουμε «ΠΑΡΩΝ».

Δεν πρόκειται να λυγίσουμε απέναντι σε καμιά προσπάθεια απαξίωσης και κατασυκοφάντησης.

Επιδιώκουμε την ενότητα στις τάξεις μας και στο δήμο μας πάνω από κόμματα ιδιοτέλειες και προσωπικές φιλοδοξίες, ώστε πιο ισχυροί και πιο μαζικοί την επόμενη φορά να επικρατήσουν οι δικές μας προτάσεις για την ανάπτυξη των πόλεων και των χωριών μας.

Όμως δεν παρακαλάμε κανένα. Όπως είναι ανοιχτές οι πόρτες μας για να έρθει όποιος θέλει να συνδράμει για το καλό του τόπου, έτσι είναι κι ανοιχτές για να αποχωρήσει όποιος δεν συμφωνεί με το αυτοδιοικητικό μας όραμα».

Περισσότερα
Δείτε ακόμα