Βρίσκονται και περιφερειακοί σύμβουλοι της Χαλκιδικής μεταξύ των ωφελημένων από το πρόγραμμα «Διέξοδος»;

Οικονομία /

Ερωτηματικά προκαλεί στον επιχειρηματικό κόσμο της Κεντρικής Μακεδονίας η «διανομή» του προγράμματος «Διέξοδος» της περιφέρειας όπου σύμφωνα με τον συνδυασμό «Κοιτάμε Μπροστά» στην Κ.Μακεδονία μεταξύ των ωφελημένων βρίσκονται και περιφερειακοί σύμβουλοι της Χαλκιδικής.

Πιο αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

«Κάθε μέρα πολλαπλασιάζονται οι καταγγελίες για την εφαρμογή από την περιφέρεια Κ.Μακεδονίας του προγράμματος «Διέξοδος» για την ενίσχυση των μικρομεσαίων επιχειρήσεων που επλήγησαν από την πανδημία.

Ωστόσο, από τη διασταύρωση των δικαιούχων που επιλέχθηκαν και χρηματοδοτήθηκαν από το πρόγραμμα προέκυψε και το όνομα μιας περιφερειακής συμβούλου της συμπολίτευσης στον νομό Χαλκιδικής. Είναι φυσικό τα ερωτηματικά στην περίπτωσή της να πολλαπλασιάζονται.

Επλήγη πράγματι ο κύκλος εργασιών της από την πανδημία, όπως άλλων αιτούντων που απορρίφθηκαν αν και η δική τους δραστηριότητα σταμάτησε εντελώς; Εάν ήταν νόμιμη η επιλογή της, ήταν και ηθική;

Γι’ αυτό καλούμε τον περιφερειάρχη να απαντήσει και για τη συγκεκριμένη περίπτωση, καθώς η εικόνα της ευνοιοκρατίας που διαμορφώνεται στιγματίζει πρώτα από όλους εκείνον».

Περισσότερα
Δείτε ακόμα