Προς κλιμάκωση των αγροτικών κινητοποιήσεων μετά τις άκαρπες επαφές εκπροσώπων με κυβερνητικά στελέχη

Αγροτικά /

Χωρίς κάτι το συγκεκριμένο στις αποσκευές τους επέστρεψαν από την Αθήνα τα δύο κιλκισιώτικα μέλη της επιτροπής «μπλόκων» Δημήτρης Βαφειάδης και Θωμάς Καρυπίδης, που μαζί με δεκαέξη ακόμη συναδέλφους τους από άλλα «μπλόκα» της Κεντρικής Μακεδονίας είχαν επαφές στην πρωτεύουσα με συγκεκριμένα κυβερνητικά στελέχη με επικεφαλής τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Ιωάννη Δραγασάκη και τον υπουργό αγροτικής ανάπτυξης και τροφίμων Βαγγέλη Αποστόλου αλλά και τον πρόεδρο της ΝΔ Κυριάκο Μητσοτάκη.

Δυστυχώς, οι επαφές τους σε ό,τι αφορά στα κυβερνητικά στελέχη δεν απέδωσαν καρπούς καθώς όπως δήλωσαν αμφότεροι στο  maxitis.gr  δεν τους εδόθησαν συγκεκριμένες δεσμεύσεις επί των συγκεκριμένων αιτημάτων, που έχουν θέσει οι παραγωγοί της Κεντρικής Μακεδονίας, παρά μόνον, υποσχέσεις γιά μελλοντικές διερευνήσεις και διευθετήσεις τους.

Όπως τόνισαν, θα θέσουν υπ’ όψιν των παραγωγών του νομού μας τα όσα συζητήθηκαν και κατόπιν θα συναποφασίσουν το τι μέλλει γενέσθαι με τις κινητοποιήσεις τους.

Αν και, όπως ανέφεραν, με βάση τα δεδομένα, αυτό που αναμένεται είναι να συνεχισθούν και να κλιμακωθούν οι κινητοποιήσεις των παραγωγών.