Κλιμάκιο του ΤΕΕ/ΤΚΜ συνάντησε τον αντιπεριφερειάρχη Ανδρέα Βεργίδη

Γενικά /

Κλιμάκιο του ΤΕΕ/ΤΚΜ με επικεφαλής τον πρόεδρο της Διοικούσας Επιτροπής Γεώργιο Τσακούμη, είχε συνάντηση, σήμερα, στο Διοικητήριο με τον αντιπεριφερειάρχη περιφερειακής ενότητας Κιλκίς, Ανδρέα Βεργίδη.

Στη διάρκεια της συνάντησης, ο αντιπεριφερειάρχης αναφέρθηκε σε θέματα που αφορούν στον εκσυγχρονισμό υπηρεσιών για τη βελτίωση της εξυπηρέτησης των πολιτών (όπως ψηφιοποίηση αρχείων κ.ά), αλλά και διαδικασιών που αφορούν στην ωρίμανση μελετών και την υλοποίηση έργων υποδομών, όπως της αντιπλημμυρικής προστασίας.

Ακολούθησε εκτενής συζήτηση στη διάρκεια της οποίας ο αντιπεριφερειάρχης ενημερώθηκε από το κλιμάκιο του ΤΕΕ/ΤΚΜ στο πλαίσιο του θεσμικού του ρόλου, ως τεχνικού συμβούλου της Πολιτείας για ζητήματα καίριας σημασίας.

Οι δύο πλευρές επισήμαναν πως στη συνάντηση αυτή αντανακλάται η βούληση για την ανάπτυξη και ενίσχυση διαύλων επικοινωνίας, με στόχο την προώθηση της ανάπτυξης της περιοχής.

Στη συνάντηση συμμετείχαν ο πρόεδρος και ο αντιπρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής ΤΕΕ/ΤΚΜ Γιώργος Τσακούμης και Μιχάλης Παπαστεργίου, αντίστοιχα, ο πρόεδρος Αντιπροσωπείας ΤΕΕ/ΤΚΜ Ηλίας Περτσινίδης, ο πρόεδρος της νομαρχιακής επιτροπής Κιλκίς- ΤΕΕ/ΤΚΜ Γιάννης Δημητριάδης, τα μέλη Κυριάκος Αναστασιάδης και Χρήστος Γαβριηλίδης και ο προϊστάμενος της Υποδιεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Π.Ε. Κιλκίς Νίκος Γρηγοριάδης

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Φωτοσχόλιο

Ο Αλκιβιάδης Στεφανής στο Μουσείο της Μάχης του Κιλκίς