Η κυβέρνηση αντί να υλοποιήσει τα δίκαια αιτήματα των υγειονομικών εντείνει τον αυταρχισμό

Πολιτική /

Για την πειθαρχική δίωξη του γγ του Σωματείου Εργαζομένων Νοσοκομείου Κιλκίς και γενικού γραμματέα του Ν.Τ. ΑΔΕΔΥ Κιλκίς, Αχιλλέα Καλεμκερίδη

Τα υποκριτικά κυβερνητικά χειροκροτήματα στο πρώτο κύμα πανδημίας, γρήγορα μετατράπηκαν σε αυταρχισμό, κι ενόψει του τρίτου κύματος της πανδημίας εξελίσσονται σε ανοιχτή καταστολή απέναντι στους αγωνιζόμενους υγειονομικούς.

Η κυβέρνηση της ΝΔ, αντί να υλοποιήσει τα δίκαια αιτήματα των υγειονομικών, νοιάζεται μόνο να εντείνει τον αυταρχισμό.

Τις τελευταίες μέρες πολλά είναι τα κρούσματα και οι κλήσεις από την αστυνομία, σε προέδρους συνδικαλιστικών οργανώσεων γιατρών και νοσοκομειακών, όπως της πρόεδρου της ΟΕΝΓΕ Αφροδίτης Ρέντζιου, της ΠΟΕΔΗΝ, του Αγ. Σάββα, της προέδρου της Ένωσης Νοσοκομειακών Ιατρών Θεσσαλονίκης και αντίστοιχες κλήσεις πανελλαδικά σε υγειονομικούς, σε εκπροσώπους σωματείων εργαζομένων από τα δημόσια νοσοκομεία και τον κλάδο της Υγείας, γιατί αγωνίζονται και διεκδικούν την προστασία της ζωής και της υγείας του λαού.

Να σταματήσει τώρα η πειθαρχική δίωξη του γενικού γραμματέα του Σωματείου Εργαζομένων Νοσοκομείου Κιλκίς και του νομαρχιακού τμήματος ΑΔΕΔΥ, Αχιλλέα Καλεμκερίδη.

Η τρομοκρατία και η καταστολή δεν θα περάσουν!

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Να ήταν πιο ενημερωμένοι

Νομικώς εναντίον ενός τοπικού διαδικτυακού «μπλογκ» και κατά του φερομένου ως υπευθύνου συντάκτη του (συνταξιούχου του δημοσίου) αποφάσισε να κινηθεί […]