Οργανώνεται και ενεργοποιείται στον νομό το Κίνημα Αλλαγής

Πολιτική /

Πραγματοποιήθηκε στο Κιλκίς συνεδρίαση της προσωρινής επιτροπής του Κινήματος Αλλαγής που συγκροτήθηκε εν όψει του συνεδρίου το οποίο θα διεξαχθεί το τριήμερο 16-18.3.18.

Την επιτροπή απαρτίζουν οι Σταμάτης Παπουλίδης, Παύλος Σιλβιστόπουλος, Γιώργος Παναγιωτίδης, Γρηγόρης Κυριακού, Στέλιος Πέρκας, Λεωνίδας Δημητριάδης, Σάκης Αλατζόγλου, Γιώργος Αναστασιάδης και ο Λάζαρος Παζαρτσικλής.

Εκ μέρους της κεντρικής οργανωτικής επιτροπής Συνεδρίου συμμετέχει ο Χρόνης Μακρίδης πρώην γραμματέας της ΝΕ Θεσσαλονίκης του ΠΑΣΟΚ.

Στο σχετικό ενημερωτικό δελτίο αναφέρονται και τα εξής:

«Κατά την συνεδρίαση αποφασίσθηκε να οργανωθεί ο πολιτικός διάλογος με βάση τα κείμενα της επιτροπής θέσεων και στους δύο καλλικρατικούς δήμους με έμφαση στα αναπτυξιακά,κοινωνικά και οικονομικά ζητήματα του νομού Κιλκίς.

Τονίσθηκαν τα συγκριτικά πλεονεκτήματα του νομού, την έλλειψη των υποδομών αλλά και την προτεραιότητα στην καταπολέμηση της ανεργίας και την βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών,ιδιαίτερα της νέας γενιάς.

Σε αυτό το πλαίσιο θα πραγματοποιηθούν συναντήσεις διαλόγου της επιτροπής με τα μέλη και τους φίλους του Κινήματος Αλλαγής και επισκέψεις σε φορείς, υπηρεσίες, επιχειρήσεις και μονάδες πρωτογενούς τομέα προκειμένου να ενημερωθεί η επιτροπή για τα θέματα που θέτουν ως προβλήματα αλλά και να ακούσει τις προτάσεις τους.

Να εμπλουτίσει τις θέσεις του κινήματος από την ανταλλαγή απόψεων με τους πολίτες της πραγματικής οικονομίας αλλά και την ανάπτυξη συνεχούς διαδραστικής σχέσης με την κοινωνία.

Ακόμη να καλέσει και να κινητοποιήσει όλους τους πολίτες που πιστεύουν στις προοδευτικές ιδέες και την προοδευτική-δημοκρατική παράταξη να συμμετέχουν με την ενεργό παρουσία τους και τις απόψεις τους στον προγραμματικό διάλογο.

Μέσω της ιστοσελίδας «kinimaallagis.gr» να εγγραφούν μέλη του κινήματος μέχρι τις 22.2.18 και όσοι επιθυμούν να θέσουν υποψηφιότητα ως σύνεδροι μέχρι την 28η Φεβρουαρίου.Να συμμετέχουν στην διαδικασία εκλογής συνέδρων στις 4.3.18.

Αποφάσισε, επίσης, να πραγματοποιήσει ως επιστέγασμα αυτής της πορείας κεντρική πολιτική εκδήλωση στο Κιλκίς στις αρχές Μαρτίου.

Η δημοκρατική παράταξη,το Κίνημα Αλλαγής φιλοδοξεί να αποτελέσει το «όχημα» προόδου που θα οδηγήσει την Πατρίδα μας,όπως ιστορικά έχει αποδειχθεί ότι διαχρονικά κάνει η προοδευτική παράταξη, στην νέα εποχή.Μαζί μπορούμε να το επιτύχουμε».

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Για…αλλού!

Σαν… αντι-Τζιτζικώστα φαίνεται ότι «την είδε την δουλειά» το Κίνημα Αλλαγής για τον πρώην νομάρχη, πρώην βουλευτή Κιλκίς και πρώην […]

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Β ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ Ε.Π.Σ.ΚΙΛΚΙΣ 2018-19

Α όμιλος 1η/8η αγωνιστική ημέρα Γρίβα-Ν.Αγιονέρι Τούμπα-Ηλιόλουστο Βαπτιστής-Μ.Λειβάδια Ν.Γυναικόκαστρο-Βαλτοτόπι 2η/9η αγωνιστική ημέρα Ν.Αγιονέρι-Τούμπα Ηλιόλουστο-Βαπτιστής Μ.Λειβάδια-Ν.Γυναικόκαστρο Βαλτοτόπι-Γρίβα 3η/10η αγωνιστική ημέρα Ηλιόλουστο-Ν.Αγιονέρι […]