Στο ΚΙΝΑΛ αναζητούν την δεύτερη γυναικεία υποψηφιότητα για το ψηφοδέλτιο

Πολιτική /

Σε εκκρεμότητα παραμένει το θέμα των τοπικών υποψηφιοτήτων, που αφορά στο «Κίνημα Αλλαγής», το οποίο, αν και έχει ανακοινώσει την σύνθεση του ψηφοδελτίου του εδώ και μήνες, είναι υποχρεωμένο να προχωρήσει σε αλλαγές λόγω της αυξημένης ποσοστόσεως που εν τω μεταξύ ψηφίσθηκε, προσθέτοντας στην θέση ενός εκ των τεσσάρων υπολοίπων ανδρών υποψηφίων Γεωργίου Αναστασιάδη, Θεμιστοκλή Ανθρακίδη, Στεφάνου Παραστατίδη και Γεωργίου Φραγγίδη με μία νέα γυναικεία υποψηφιότητα.

Το ζήτημα, που ειρήσθω εν παρόδω, απαντάται σε έξη νομούς, χειρίζεται, σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, αποκλειστικώς η πρόεδρος του κόμματος Φώφη Γεννηματά, καθώς πρόκειται περί ενός λεπτού ζητήματος, το οποίο απαιτεί ανάλογους χειρισμούς και έως σήμερα δεν έχει γίνει κάτι γνωστό, για το ποιός κυρίως εκ των δύο πρώτων δεν θα συμπεριληφθεί στο ψηφοδέλτιο, εν όψει των εκλογών της 7ης Ιουλίου.

Ανεξεχνιάστο θέμα παραμένει και το ποιό γυναικείο πρόσωπο θα λάβει το σχετικό «χρίσμα».

Υπενθυμίζεται, ότι την περίοδο των ζυμώσεων πριν την ανακοίνωση του ψηφοδελτίου, και στο πλαίσιο των διερευνητικών επαφών για την παρουσία στελέχους από την Παιονία, είχε γίνει κρούση στην πρώην διευθύντρια της ΕΑΣ Αξιούπολης και αντιδήμαρχο στην δημοτική ενότητα Ευρώπου, την πρώτη διετία διακυβέρνησης του Χρήστου Γκουντενούδη στον δήμο Παιονίας, Αναστασία (Σούλα) Παπαδοπούλου, παραιτηθείσα αργότερα από δημοτική σύμβουλος, χωρίς ωστόσο να τελεσφορήσει η υπόθεση.

Κάτι, που σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, έχει ισχυρές πιθανότητες να συμβεί το αμέσως επόμενο διάστημα, καθώς η κ. Παπαδοπούλου ενδιαμέσως είχε μιάν αξιοπρόσεκτη παρουσία στις περιφερειακές εκλογές με τον συνδυασμό του ΚΙΝΑΛ καταλαμβάνοντας την δεύτερη θέση πίσω από τον Δημήτρη Βαφειάδη («Πολυβόλο») σε αυτές.

Στο σχετικό ερώτημα πάντως από πλευράς του «Μαχητή» η κ. Παπαδοπούλου, επιβεβαιώνοντας τα περί των αρχικών βολιδοσκοπήσεων, τόνισε οτι μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει επαφή με τα πρόσωπα, που χειρίζονται το θέμα και ότι σε περίπτωση που υπάρξει δεν θα γίνει αποδεκτή καθώς τα ενδιαφέροντά της περιορίζονται και θα παραμείνουν στον αυτοδιοικητικό τομέα.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα