Κιλκισιώτικες παρουσίες

Κιλκισιώτικες κουβεντούλες /

Στις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου «Ντιβάνι-Κάραβελ» πραγματοποιήθηκε το τριήμερο
17 – 19 Απριλίου η έκτακτη γενική συνέλευση της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (Κ.Ε.Δ.Ε.) και το κοινό έκτακτο συνέδριο του κορυφαίου συνδικαλιστικού οργάνου της Τοπικής Αυτοδιοίκησης με την Ένωση Περιφερειών Ελλάδας (ΕΝ.Π.Ε.).

Η σύγκληση της γενικής συνέλευσης και το συνέδριο, που είχαν έκτακτο χαρακτήρα, αφορούσαν το υπό κατάθεση νομοσχέδιο που προωθεί το υπουργείο εσωτερικών σχετικά με την αλλαγή του εκλογικού νόμου στην Τοπική Αυτοδιοίκηση με ορίζοντα ισχύος τις επερχόμενες δημοτικές εκλογές.

Τις εργασίες των δύο συνεδρίων παρακολούθησαν ο εκπρόσωπος του δήμου Κιλκίς στην περιφερειακή ένωση δήμων (Π.Ε.Δ.) Κεντρικής Μακεδονίας και μέλος του εποπτικού συμβουλίου του ιδίου οργάνου Δημήτρης Κυριακίδης, πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Κιλκίς, ο δήμαρχος Παιονίας Χρήστος Γκουντενούδης και ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας του δημου Παιονίας Κώστας Σιωνίδης.

Περισσότερα

Δεύτερη θητεία

Τέτοια εποχή πριν από πέντε χρόνια ανακοίνωνει την πρόθεση του να διεκδικήσει την δημαρχία στον δήμο Παιονίας ο Χρήστος Γκουντενούδης. […]

Φόλες κοντά σε πλατείες

Εισπνεόμενες φόλες από ισχυρά φυτοφάρμακα, έκαναν την εμφανισή τους στον οικισμό του Δροσάτου αυτές τις μέρες. Αρκεί να έρθει κάποιος […]

Δείτε ακόμα