Τα διαρκή εισιτήριά του διαθέτει ο Κιλκισιακός

Αθλητισμός /

Στην διάθεση των φίλων του είναι τα διαρκή εισιτήρια του Κιλκισιακού γιά την αγωνιστική περίοδο 2018-19.

Η τιμή του εισιτηρίου είναι πενήντα ευρώ και καλύπτει όλους τους εντός έδρας αγώνες της ομάδας στο πρωτάθλημα α1 κατηγορίας και στο κύπελλο ΕΠΣ Κιλκίς.

Τα διαρκή εισιτήρια διατίθενται από όλα τα διοικητικά στελέχη του Κιλκισιακού, ενώ το τηλέφωνο επικοινωνίας είναι 6948 054439.

Εν τω μεταξύ η ομάδα ανασυντάσσεται σε όλους τους τομείς.

Στο σχετικό ενημερωτικό δελτίο αναφέρονται, μεταξύ άλλων, και τα εξής:

«….Με αμείωτους ρυθμούς οι διοικούντες του Κιλκισιακού εργάζονται όλο αυτό το διάστημα, και ετοιμάζουν το αγωνιστικό πλαίσιο για την ποδοσφαιρική περίοδο 2018-219. Πρώτη τους κίνηση ήταν να αναλάβει τα ηνία της τεχνικής ηγεσίας ένας νέος προπονητής, ο Κώστας Γαλτσίδης.

Με τη σύμφωνη γνώμη του τελευταίου, ο Κιλκισιακός προχώρησε σε αρκετές ανανεώσεις συνεργασίας με ποδοσφαιριστές, που συμπεριλαμβάνονταν πέρυσι στον βασικό «κορμό» του έμψυχου δυναμικού στην γ΄ εθνική. Σε αυτούς θα προστεθούν και παίκτες με εμπειρία και γνώση της κατηγορίας, με τις πρώτες ανακοινώσεις να έρχονται τις προσεχείς ημέρες.

Φυσικά δεν πρέπει να ξεχνάμε πως ο Κιλκισιακός διαθέτει και ισχυρά φυτώρια. Έτσι θα πάρουν…προαγωγή από την δεύτερη ομάδα αρκετοί παίκτες, για τους οποίους ήδη έχει ολοκληρωμένη εικόνα ο κ. Γαλτσίδης, ούτως ώστε δίπλα στους πιο έμπειρους, τα νεαρά παιδιά να αποκτήσουν παραστάσεις σε ένα υψηλότερο επίπεδο, με σκοπό την επόμενη χρονιά να είναι πανέτοιμα να πάρουν ακόμη περισσότερο χρόνο συμμετοχής στις εθνικές κατηγορίες.

Μέσα σε όλα αυτά, γίνονται και οι απαραίτητες εργασίες βελτίωσης στο αθλητικό κέντρο του Σταυροχωρίου. Οι εγκαταστάσεις του ΑΟΚ διαμορφώνονται σε επαγγελματικά επίπεδα, δίνοντας ακόμη μεγαλύτερη άνεση στους αθλητές όλων των τμημάτων μας, για να δουλεύουν σε ένα όμορφο περιβάλλον με ασφάλεια και άνεση».

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Ατυχής επιλογή

Κάθε έκθεση εικαστικού ή ιστορικού ή λαογραφικού ή γενικώς πολιτιστικού περιεχομένου δεν είναι έκθεση προϊόντων του πρωτογενούς ή του δευτερογενούς […]