Το Κιλκίς την πρώτη ημέρα απαγόρευσης κυκλοφορίας με ελάχιστη κίνηση και χιονόπτωση

Γενικά /

Με τους πολίτες να τηρούν τις οδηγίες ξεκίνησε η πρώτη ημέρα εφαρμογής απαγόρευσης της κυκλοφορίας.

Λίγα αυτοκίνητα, ελάχιστοι οι πεζοί… Αυτή ήταν η εικόνα στο κέντρο του Κιλκίς.

Εικόνα που θυμίζε εκείνες του Δεκαπενταύγουστου ή τα Σαββατοκύριακα του καλοκαιριού με πολύ υψηλές θερμοκρασίες που οι περισσότεροι αναζητούσαν καταφύγιο σε παραλίες ή βουνά.. Μόνο που τώρα οι συνθήκες είναι εντελώς διαφορετικές.

Πρώτη μέρα που εφαρμόζεται το μέτρο απαγόρευσης της κυκλοφορίας. Κάτι πρωτόγνωρο σε όλους και που μέχρι τις 6 Απριλίου η καθημερινότητά μας γίνεται εντελώς διαφορετική και υποχρεωτικά θα πρέπει να κυκλοφορούμε με όρους και κανόνες.

Η αγορά συμπληρώνει μία βδομάδα με κατεβασμένα ρολά και στα σούπερ μάρκετ, τα φαρμακεία και τις τράπεζες να τηρείται η απόσταση ασφαλείας.

Ωστόσο η κίνηση σε φούρνους, ζαχαροπλαστεία και άλλα μαγαζιά που έχουν σχέση με διατροφή, τις τελευταίες ημέρες να είναι μειωμένη κατά 70% και με περιορισμένο προσωπικό.

Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά είχαμε και την ανατροπή σκηνικού στον καιρό, μετά τις ζεστές ανοιξιάτικες μέρες που επέτρεψαν σε πολύ κόσμο να βγει έξω παρά τις συστάσεις να μείνουν σπίτι λόγω του κορωνοϊού, σήμερα η πτώση της θερμοκρασίας ήταν αισθητή σε συνδυασμό με βροχές το πρωί αλλά και χιονοπτώσεις μέχρι και αργά το βράδυ.

Περισσότερα

Σε ανοδική πορεία τα Σφαγεία Κιλκίς

Απαλλαγμένα από δυσβάστακτα οικονομικά βάρη παρελθόντων ετών τα Σφαγεία Κιλκίς εξελίσσονται σε μια δυναμική επιχείρηση που πορεύεται με μικρά αλλά […]

Δείτε ακόμα